وی ادامه داد: لذا ضروری است روز تهران در تقویم رسمی کشور نامگذاری شود تا زمینه انجام فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و به منظور شناخت بیشتر این شهر در داخل و خارج کشور ایجاد شود.
به گفته عضو شورای اسلامی شهر تهران، شواهد تاریخی نشان میدهد در 14 مهرماه سال 1286 هجری شمسی در اولین دوره مجلس شورای اسلامی ملی که بعد از مشروطیت تشکیل میشود، از شهر تهران به عنوان دارالخلافه نام برده میشود و برای اولین بار شهر تهران به صورت قانونی به عنوان پایتخت معرفی میشود.
وی افزود: بر این اساس پیشنهاد میشود که 14 مهرماه به عنوان روز تهران معرفی و در تقویم عمومی کشور ثبت شود.
به گفته ناصحی، شهرداری نیز موظف خواهد بود، اقدامات فرهنگی برای شناخت بیشتر و اعتلای نام تهران به عنوان امالقرای جهان اسلام اقدام کند.
وی یادآور شد: روز 14 مهرماه سال جاری نزدیک است و تسریع در تصویب این طرح لازم است.
به گفته ناصحی، شهرداری تهران باید پس از تصویب این روز، نسبت به انجام فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی به منظور گرامیداشت نام تهران، اقدام کند.
محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در خصوص این طرح گفت:مخالفت با یک فوریت این طرح هستم. من با اصل طرح مخالف نیستم اما به نظر میرسد که این طرح برای بررسی بیشتر باید به کمیسیون مربوطه بازگردانده شود.
بر اساس این گزارش، اسماعیل دوستی عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران افزود: این طرح نیاز به برگشت به کمیسیون مربوطه را ندارد.
وی ادامه داد: برای چه باید این طرح برگردانده شود. چه اتفاقی میخواهد بر روی این طرح بیفتد. آیا این طرح کم یا زیاد میشود؟
عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران بیان کرد: اخیرا صحبتهایی درخصوص تغییر پایتخت کشور در سطح ملی مطرح شده است، برای اینکه نام تهران کمرنگ نشود، تعیین این روز در تقویم عمومی کشور لازم است.
در پایان بررسی طرح پیشنهادی به شورای فرهنگ عمومی کشور برای تعیین روز تهران در تقویم عمومی کشور، یک فوریت آن با کسب حداکثر آرا به تصویب رسید.