کد خبر: ۳۸۲۷۹۵
زمان انتشار: ۱۱:۰۶     ۰۹ تير ۱۳۹۵
به روایت روزنامه آمریکایی؛
روزنامه آمریکایی نوشت: تسهیل امور بانکی موضوع محوری اجرای موفق توافق هسته‌ای است و اگر ایران برنامه هسته‌ای خود را محدود کند و هیچ دستاورد اقتصادی کسب نکند، دیگر دلیلی برای حفظ این توافق وجود ندارد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، روزنامه آمریکایی «هافینگتون پست» در گزارشی با اشاره به عدم کسب دستاوردهای لازم از برجام و بد بودن این امر برای دولت «حسن روحانی»، رییس جمهور ایران نوشت: ایران و 6 قدرت جهانی تابستان گذشته توافق کردند به جدل هسته‌ای خاتمه دهند و بر این مبنی ایرانیانی که بسیاری از آن‌ها جوانان این کشور بودند به خیابان ریخته و شادمانی کردند زیرا بر این باور بودند که افقی جدید در زندگیشان پدیدار خواهد شد.
 
 این روزنامه آمریکایی نوشت: اینک با گذشت 5 ماه از اجرای رسمی برجام، ایران به تعهدهای خود عمل کرده است. اما با وجود تعامل دیپلماتیک ایران در پسا برجام  و حضور سران کشورهایی چون یونان، غنا، سوئیس، ایتالیا، آفریقای جنوبی، کره جنوبی و کرواسی به ایران ، دلارهایی که قرار بود جیب ایران را پر کنند به این کشور وارد نشده و می‌توان گفت ایران مزیت محسوسی را از توافق هسته‌ای کسب نکرده است.
 
  بر این اساس، آنچه که رخ داده این است که آمریکا که دهه‌ها تحریم‌های مختلف و پیچیده را بر ایران اعمال کرده به تعهدات خود پایبند نبوده و به خاطر تحریم‌های ثانویه این کشور تراکنش‌های بانکی میان ایران و اروپا در عمل انجام نمی شوند یا ضعیف صورت می‌پذیرند در نتیجه ایران قادر به دسترسی به دارایی‌های مسدود شده خود در خارج نیست و نمی‌تواند درآمدهای نفتی را وارد کشور کند به عنوان نمونه ایران قادر نیست طلب 6.5 میلیارد دلاری خود از هند را بابت خرید نفت خام و به دلیل ناتوانی بانک‌های بین‌المللی در پروسه پرداخت دریافت کند.
 
   این روزنامه در بخش دیگر این گزارش با طرح سئوالی نوشت: تسهیل امور بانکی موضوع محوری در اجرای موفقیت توافق هسته‌ای است، اگر ایران برنامه هسته‌ایش را محدود کند و در مقابل هیچ دستاورد اقتصادی کسب نکند، آیا دیگر دلیلی در حفظ توافق وجود خواهد داشت؟
 
  هافینگتون پست در خاتمه با اشاره به تبعات شکست برجام برای دولت روحانی نوشت: شکست توافق هسته‌ای دستاورد بزرگ حسن روحانی را به «پاشنه آشیل» مبدل می‌سازد که می‌تواند انتخاب مجدد او را به خطر اندازد و این مسئله احتمالا بیشتر بازگشت «محمود احمدی نژاد» رییس جمهور قبلی به عرصه سیاسی ایران را مجسم می‌سازد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها