بهگفته وي استفاده از غذاهايي كه زود هضم ميشود مثل سالاد و ميوه براي وعده سحري خوراكيهاي مناسبي به نظر نميرسند.
اين متخصص طب سنتي اضافه كرد: براي افطار بهتر است كه ما غذاهايي مصرف كنيم كه با معدهاي كه حدود 17 ساعت خالي بوده سازگار باشد بنابراين استفاده از غذاهايي كه بسيار سنگين و ديرهضم هستند براي وعده افطار قاعدتاً خوراكيهاي مناسبي به نظر نميرسند.
اسماعيلي عنوان كرد: استفاده از آب سرد در زماني كه ساعتها معده خالي بوده و افراد بسيار تشنه هستند مانند لحظه افطار بسيار آسيبرسان است چرا كه كبد و معده حرارت زيادي دارد و باعث ميشود بهسرعت اين آب سرد جذب كبد شود و به كبد آسيب برساند.
وي افزود: توصيه ميكنيم افطار را با كمي آب ولرم باز كنيد تا معده آمادگي هضم غذا را پيدا كند. در خوردن غذا در وعده افطار عجله نكنيد.
اين متخصص طب سنتي عنوان كرد: در طول روز افراد مواد غذايي زيادي مصرف ميكنند و اين مواد غذايي مراحل هضم مختلفي را در بدن ما طي ميكند. در هر مرحله هضم، فضولات و مواد زايدي در بدن ما باقي ميماند و ما نياز داريم فرصتي به بدن بدهيم تا بتواند اين فضولات و مواد زائد را از بدن خارج كند.
اسماعيلي يادآور شد: روزه بسيار به دفع مواد زائد و بازگرداندن سلامتي به افراد كمك ميكند البته بهشرط اينكه آداب صحيح روزهداري را افراد رعايت كنند.