کد خبر: ۳۸۱۴۹۶
زمان انتشار: ۱۲:۰۵     ۳۱ خرداد ۱۳۹۵
سکوت خاتمی در سال 88 و خیانتی که ناشی از این سکوت بود و اظهارنظرهای ابطحی در دادگاه، همه نشان از این دارد که رای مردم که حق الناس است برای این جماعت هیچ ارزشی ندارد و آنان برای به دست گرفتن امور کشور در سال 88 قصد داشتند حق الناس را با دیکتاتوری و اردوکشی خیابانی پایمال نمایند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از عصر امروز خاتمی، در حالی که خود دو دوره انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کرده بود، در سال 84 از سوی هاشمی رفسنجانی و کروبی نسبت به احتمال وقوع تقلب در انتخابات مورد اتهام قرار گرفته بود، اما در همان ایام این موضوع را رد کرده بود و معتقد بود که بهترین و سالم ترین انتخابات در سال 84 اتفاق افتاده است.

بنا بر این گزارش در اذهان مردم این سئوال مطرح است که چطور خاتمی در سال 88 با همان کسانی که در سال 84 به وی اتهام تقلب در انتخابات را زدند، همدست شد و در مسیر آنها قرار گرفت و به نظام تهمت تقلب را وارد ساخت؟ آیا گرایشات حزبی، ارزش وتوی رای ملت را داشت؟

به گزارش خبرنگار ما سکوت خاتمی در سال 88 و خیانتی که ناشی از این سکوت بود و اظهارنظرهای ابطحی در دادگاه، همه نشان از این دارد که رای مردم که حق الناس است برای این جماعت هیچ ارزشی ندارد و آنان برای به دست گرفتن امور کشور در سال 88 قصد داشتند حق الناس را با دیکتاتوری و اردوکشی خیابانی پایمال نمایند.

ابطحی در دادگاه در اعترافاتش در خصوص خاتمی چنین می گوید: " زماني كه قرار بود موسوي مدارك مربوط به بحث تقلب در انتخابات را مطرح كند به خاطر دارم در جلسه مجمع روحانيون مبارز وقتي بحث ارائه مدارك تقلب در انتخابات مطرح شد يكي از دوستان كه قبلا وزير كشور هم بود گفت‌ همه اين مدارك اگر جمع شود و درست باشد 700 هزار راي بيشتر نمي‌شود. بنده وقتي از موسوي به عنوان هندوانه سربسته ياد كردم به خاطر همين توهمات بود كه در موسوي وجود داشت كه وي امكان تقلب 11 ميليوني را امكان پذير مي‌دانست!؟

وي افزود: پس از انتخابات در جلسه مشتركي هاشمي رفسنجاني، موسوي و خاتمي با هم قسم شدند كه پشت يكديگر را خالي نكنند و بنده نمي‌دانم كه اين تنها نگذاشتن و ياري كردن يكديگر پس از 11 ميليون فاصله براي چه بود.

وی تصريح كرد: شايد خاتمي دليل خود را داشت، موسوي شايد كشور را نمي‌شناخت ولي خاتمي با همه ارادتي كه به وي دارم اتفاقا برعكس همه مسائل را مي‌دانست، توانايي و اقتدار مقام معظم رهبري را مي‌شناخت اما به خاطر اتفاقات موسوي را همراهي كرد كه اين همراهي خائنانه بود."

لذا از این جهت بود که مقام معظم رهبری در مذمت سکوت خواص در ایام فتنه تاکیدات بسیاری را داشتند و لذا جلسات محرمانه و پیغام های مقام معظم رهبری به خاتمی مبنی بر حمایت از رای مردم و مقابله با نظریات باطل و خلاف قانون جریان اصلاحات یکی از مدیریتهای ایشان در جریان فتنه 88 می باشد که متاسفانه به هیچ عنوان مورد توجه وی قرار نمی گیرد.

به گزارش عصر امروز اما اینکه محمد خاتمی فتنه گر در آن ایام هیچکدام از این نصایح را نپذیرفت و همه را نادیده گرفت و با این حال پس از آنکه شرایط رو به آرامی رفته و غبار فتنه کنار رفته است، حالا به دنبال دیدار با مقام معظم رهبری می باشد رفتاری کاملا ناشی از ریاکاری و دوگانگی و خباثت شخصیتی وی می باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها