کد خبر: ۳۸۱۰۳۷
زمان انتشار: ۱۵:۵۰     ۲۸ خرداد ۱۳۹۵
کارگران متخصص تعمیرات بویلر، در دمای ۷۰ تا ۷۵ درجه وارد فضای بویلر می‌شوند و کار تعمیرات را انجام می‌دهند و اغلب کارگران پس از انجام کار تعمیرات درون بویلر، در مراکز درمانی بستری می شوند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، بویلرها یا همان کوره های نیروگاههای حرارتی به دلایل مختلفی در حین کار دچار آسیب می شوند. در تمامی کشورهای جهان، در صورت بروز آسیب در بویلر یک واحد حرارتی تولید برق، آن واحد از مدار خارج شده و حدود 10 روز به صورت خاموش باقی می ماند تا دمای درون بویلر از حدود 500 درجه به دمای محیط برسد.

در این هنگام، کارگران متخصص در تعمیرات بویلر وارد آن شده و به کار تعمیرات در زمان مناسب و در شرایط دمایی شبیه دمای محیط بیرون بویلر می پردازند. اما در ایران اینگونه نیست. متأسفانه به دلیل کمبود ظرفیت تولید برق کشور در فصل گرما نسبت به نیاز مصرف، اگر بویلر یک واحد حرارتی دچار آسیب شود، نمی توان آن واحد را به مدت 10 روز خارج از مدار نگه داشت؛ از اینرو به شیوه های مختلفی چون فرستادن هوا به درون بویلر تلاش می شود در مدت 48 ساعت دمای درون آن کاهش یابد که در این مدت دمای درون بویلر حداکثر از 500 درجه به 75 درجه می رسد.

سپس کارگران متخصص تعمیرات بویلر، در دمای 70 تا 75 درجه وارد فضای بویلر می شوند و کار تعمیرات را انجام می دهند. با وجود اینکه تلاش می شود با نصب کیسه های یخ به لباس کارگران، آنها را تا حدودی از آسیب دیدگی در دمای بالا محفوظ کنند، اغلب کارگران پس از انجام کار تعمیرات درون بویلر، در مراکز درمانی بستری می شوند.

در فیلم زیر، بویلر یکی از واحدهای نیروگاه بندرعباس که در ماه رمضان و در فصل گرم سال دچار آسیب شده بود، با تلاش کارگرانی که به عشق وطن و با اعتقاد راسخ به کسب نان حلال، جان خود را به خطر انداخته اند، تعمیر شده و به مدار بهره برداری باز می گردد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۰ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۵
۰
۰
مگه کارگران آدم نیستند ؟؟
پاسخ
سعید
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۴ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۵
۰
۰
پاداش این عزیزان با حضرت حق و انشاا... قدردان زحمات آنان باشیم
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها