به گزارش پایگاه 598 ، قاضی میثم جوادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، در تشریح حکم "مجرمان فحاش" اظهار داشت: ریشه بسیاری از درگیریهای جامعه امروز در استفاده از الفاظ نامناسب و بدزبانی است که لازم است پیش از شروع اتفاق ناگوار جلوی آن را گرفت. بدیهی است کیفیت تربیت خانوادگی افراد و رعایت هنجارهای اجتماعی و نقش وعاظ و علمای بزرگوار در این رابطه بسیار بااهمیت است.
رئیس شعبه اول دادگاه عمومی شهرستان گرمه و قاضی این پرونده تصریح کرد: در بررسی این پرونده نیز متوجه شدم که شروع درگیری این دو دوست قدیمی علاوه بر اختلافات مالی ناشی از بدزبانی و دشنامگویی متقابل است که در نهایت منجر به صدمه بدنی احد از طرفین با سلاح سرد شده است.
قاضی جوادی افزود: متهمان به توهین و ایراد صدمه بدنی در جریان تکمیل مجازات ملزم به نگارش یکصد مرتبه از متن عربی و فارسی بخشی از حدیث گوهربار پیامبر اکرم (ص) در کتاب بحارالانوار در جلد شصتم صفحه 207 (ان الله حرم الجنه علی کل فحاش بذی قلیل الحیاء لا یبالی ما قال؛ خداوند بهشت را بر هر فحاش بیآبرو و کم شرمی که باکی از آنچه میگوید ندارد، حرام کرده است) شدهاند.
وی اظهار داشت: البته استفاده از سلاح سرد و ایجاد صدمه بدنی عمدی با چاقو، از ضمانت اجراهای کیفری شدید همچون حبس و شلاق برخوردار است وانگهی در جریان تکمیل مجازات و با توجه به اینکه شروع این درگیری، ریشه در بدزبانی داشت، تصمیم گرفتم طرفین را ملزم به نوشتن این حدیث گرانقدر پیامبر اکرم (ص) کنم تا شاید بدینوسیله بهاشتباه خود پی برده و در آینده مرتکب رفتارهای خلاف هنجار نشده و در محاورات خویش از الفاظ مناسب استفاده کنند.
رئیس دادگستری شهرستان گرمه تصریح کرد: با توجه به آثار مثبت مجازات تکمیلی در موارد مشابه نیز امکان بهرهمندی از این تأسیس قانونی وجود دارد بهطور مثل فردی که تخلفات رانندگی داشته و بیاحتیاطی کرده است علاوه بر اینکه به پرداخت دیه محکومشده، باید یک هفته لباس شب رنگ پوشیده و در کنار نیروهای پلیسراه بماند تا با مخاطرات تخطی از قانون آگاه شود.