وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۳۷۷۳۷۳
زمان انتشار: ۱۴:۲۷     ۰۴ خرداد ۱۳۹۵
وقتی خبر آمد که هدایتی قصد دارد رونالدینیو را برای پرسپولیس بخرد، ورق برگشت و آقایان ترجیح دادند تا پرونده رونالدینیو به طور کلی بسته شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از اسپورت تی وی، درحالی که مسئولان باشگاه پرسپولیس ماجرای حضور رونالدینیو را تکذیب کردند، نقل قولی از سوی برانکو ایوانکوویچ در این خصوص منتشر شد: «هم چاق است هم گران... او را نمی خواهم!»

هر چند که هواداران پرسپولیس تصور کردند پروسه حضور رونالدینیو در پرسپولیس به همین دلیل بسته شد اما اصل ماجرا چیز دیگری بود.

حسین هدایتی قصد داشت تا به عنوان یک هدیه ویژه رونالدینیو را به پرسپولیس بیاورد اما پس از اینکه مسئولان باشگاه متوجه این ماجرا شدند، ورق برگشت و پروسه حضور رونالدینیو در پرسپولیس به طور کلی منتفی شد.

یکی از معاونان باشگاه پرسپولیس که دلش نمی خواهد هدایتی نقشی در این باشگاه داشته باشد، وقتی متوجه این ماجرا شد، تمام تلاشش را کرد تا پای ستاره برزیلی به تهران باز نشود.

یکی از نزدیکان باشگاه در این مورد گفت: «بعضی ها دوست داشتند تا به مردم و هواداران بگویند که رونالدینیو را آنها به ایران می آورند به همین دلیل وقتی خبر آمد که هدایتی قصد دارد رونالدینیو را برای پرسپولیس بخرد، ورق برگشت و آقایان ترجیح دادند تا پرونده رونالدینیو به طور کلی بسته شود.»

هر چند که عنوان شد مبلغ پیشنهادی رونالدینیو به باشگاه پرسپولیس سه میلیون دلار بوده اما نکته قابل توجه دیگری در این میان از قلم افتاد که واسطه ایرانی پس از گفتگو با برادر رونالدینیو آن را اعلام کرد: «آنهایی که رقم پیشنهادی رونالدینیو را اعلام کرده اند، اشتباه نکردند و صحبتشان درست است. اما این را نباید فراموش کنید که اگر باشگاه پرسپولیس می توانست برای رونالدینیو اسپانسر بگیرد، تمام هزینه های آن به باشگاه می رسید. جدا از آن حتی اگر اسپانسری برای عقد قرارداد با رونالدینیو جلو می آمد باز هم پول هنگفتی نصیب باشگاه پرسپولیس می شد. بدون شک حضور رونالدینیو در آسیا بدون همراهی اسپانسرها اتفاق نمی افتاد و شک نکنید که با رقم خوردن چنین موضوعی بخش زیادی از پول قرارداد رونالدینیو به باشگاه پرسپولیس برمی گشت.»

نکته پایانی در مورد پرونده رونالدینیو این است که در حالی از قول برانکو گفتند که رونالدینیو ناآماده و چاق است که ستاره برزیلی در حال حاضر در این کشور توپ می زند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام