سرویس نقد رسانه 598/ استفاده از فرصتهای حساس و بهره برداری به موقع از آن، از جمله توانمندیهای الزامی یک رسانه موفق است. این هفته، شاهد دلدادگی خیل عظیم جوانان امت اسلامی به رهبر عظیم الشأن انقلاب بودیم. نمایش بخشهای کوتاهی از این دیدار، در بخشهای مختلف خبری، انتظار برای تماشای کامل مراسم را میافزود. اما متأسفانه و با کمال تعجب، به هنگام پخش کامل مراسم، فقط بخشهایی از احساسات جوانان پرشور کشورهای اسلامی نسبت به مقام عظمای ولایت، به نمایش گذاشته شد.
با توجه به برنامه ثابت رسانه ملی، در رابطه با این گونه دیدارها، انتظار میرفت روز اول شاهد پخش سخنرانی مقام معظم رهبری و در روز دیگر، سخنان کامل دیدارکنندگان را تماشگر باشیم. اما این بار با کمال تأسف و تردید، شاهد سانسور عجیب سخنان پرشور و احساس جوانان انقلابی امت اسلامی بودیم. نمیتوان باور کرد، مسئولین صدا و سیما به اهمیت پخش کامل چنین مراسمی واقف نباشند. بنابراین توجیه چنین رفتاری چه میتواند باشد؟
بی شک استفاده از چنین ظرفیت بالایی که در دیدار این عزیزان با رهبر انقلاب اسلامی رخ داد، از اهمیت بسزایی برخوردار است و پخش کامل مراسم، کمترین اقدامی بود که میتوانست صورت گیرد. ظرفیتهای عظیم رسانه ملی میطلبد تا این گونه احساسات پاک و برخواسته از روح انقلابی، به تولیدات مستند فراوان تبدیل شود، نه آنکه از نمایش آن نیز خودداری شود.
باید اذعان کرد این اولین بار نیست که رسانه ملی دست به چنین اقدامات نسنجیده و تردیدآمیزی میزند؛ 19 دی امسال نیز، به هنگام پخش کامل مراسم دیدار مقام معظم رهبری با مردم قم، شعر خوانی حوانان قمی پخش نشد.