به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، آیت الله تبریزیان درباره آب فاتر اظهار داشت: آب فاتر, آب جوشیدهای است که ولرم شده باشد.
به
گفته وی فتور از حدت به سردی میآید نه از سردی به حدت یعنی آب باید به
جوش برسد و سپس سرد شود نه اینکه فقط گرم شود. دقت شود که آب نباید زیاد
بجوشد بلکه بهمحض بهجوش آمدن و رسیدن به نقطه جوش باید از روی شعله
برداشته شود وگرنه آب خاصیت خود را از دست میدهد.
این محقق طب اسلامی
افزود: میتوان به آب فاتر مقداری قند طبیعی نیشکر یا عسل اضافه کرد؛ شکر
سرخ برای هر چیزی نفع دارد و ضرری ندارد و آب جوش هم همینطور است, لذا آب
جوش و شکر طبیعی بسیار به بدن سود میرساند.
خواص درمانی آب فاتر
تبریزیان
ادامه داد: طبق روایت امام صادق علیه السلام در صورتیکه ناشتا یا موقع
افطار آب فاتر استفاده شود, معده و کبد را پاک میکند. بدن و دهان را خوشبو
کرده و دندانها را محکم میکند.
وی اضافه کرد: آب فاتر چشم را قوی و
بینایی را جلا میدهد, مصرف فاتر هیجان رگها را فرو مینشاند, مره (صفرا و
سودا) و بلغم را درمان میکند (سه مزاج را تعدیل میکند که بهترین درمان
است), گرمی معده را فرو مینشاند و درمان کننده میگرن نیز هست.
این محقق طب اسلامی خاطرنشان کرد: مردم در قدیم آب جوش میخوردند ولی الان چای میخورند که بسیار مضر است