کد خبر: ۳۷۱۲۵۱
زمان انتشار: ۱۳:۲۲     ۲۵ فروردين ۱۳۹۵
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جولان پوشاک ترکیه ای در بازار داخلی کشور، گفت:بخش زیادی از پوشاک ترک موجود در بازار به صورت قاچاق وارد کشور شده است.
به گزارش پایگاه 598، رمضانعلی سبحانی فر در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به مشکلات صنعت نساجی و پوشاک ایران طی سالیان گذشته گفت:یکی از مشکلاتی که صنعت پوشاک طی سالیان گذشته با آن دست و پنجه نرم کرده ،میزان واردات از طریق رسمی یا به صورت غیرقانونی است و تولیدکنندگان داخل کشور از واردات پوشاک خارجی و ترک طی سال های گذشته متضرر شده اند.

نماینده مردم سبزوار،جوین و جغتای در مجلس شورای اسلامی، یکی از دلایل بالا بودن میزان پوشاک و پارچه خارجی و ترک را کاهش تعرفه های گمرکی دانست و افزود:با کاهش تعرفه های گمرکی در سال جدید حجم واردات پوشاک خارجی افزایش می یابد و ضربه ای جبران ناپذیر به صنعت نساجی و پوشاک وارد می کند.

 واردات کالا  تنها باید به منظور کنترل بازار انجام شود

سبحانی فر با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" ادامه داد:واردات کالا از جمله پوشاک مخالف با روح اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدملی است و باید از ادامه روند واردات کالاهای غیرضروری به کشور جلوگیری شود.

وی اظهارداشت:واردات کالا  تنها باید به در صورت کمبود تولید داخلی و به منظور کنترل بازار انجام شود.

حمایت های تعرفه ای تا حدودی روند واردات بی رویه رسمی و غیررسمی پوشاک را کنترل می کند

سبحانی فر با بیان اینکه بخش زیادی از پوشاک ترک موجود در بازار به صورت قاچاق وارد کشور شده است،افزود:حجم بالای قاچاق پوشاک نه تنها تولیدکنندگان داخلی آسیب زده و اشتغال آفرینی و کسب و کار را محدود می کند، بلکه دولت نیز از محل عدم شفافیت در عدم تحقق درآمدهای مالیاتی و حقوقی گمرکی متضرر می شود.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات صنعت نساجی کشور،تصریح کرد:اقداماتی از قبیل ساماندهی و شفافیت واردکنندگان و حمایت های تعرفه ای اگر چه تا حدودی می تواند روند واردات بی رویه رسمی و غیررسمی پوشاک را کنترل کند،اما نجات صنعت نساجی و پوشاک در ایران علاوه بر این اقدامات ،نیازمند توانمند شدن و رقابت پذیر شدن تولیدکنندگان داخلی به ویژه از نظر قیمت است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها