وی با بیان اینکه مرحوم سلحشور قبل از انقلاب مورد هجوم ساواک قرار میگرفت، افزود: آن مرحوم هنرمندی بود که از همان نوجوانی و جوانی پای منبر، روایات و احادیث بزرگ شد.
شورجه با تاکید بر اینکه مرحوم سلحشور دغدغه دین را داشتند، ابراز کرد: این هنرمند هنر را برای دین میخواست و اعتقاد داشت که هنر بهترین روش برای امر به معروف و نهی از منکر است.
وی گفت: در آثاری که از مرحوم فرجالله سلحشور به یادگار مانده است میتوان این موضوع را مشاهده کرد.
کارگردان و فیلمساز کشور با اشاره به اینکه سلحشور هنرمند جامعالشرایطی بود، خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند که هنر ابزاری برای تبلیغ دین است، ایشان به تبعیت از ولایت همان شیوه را به کار گرفتند.
وی تصریح کرد: حاج فرجالله سلحشور از پیشقراولان عرصه هنر انقلاب اسلامی بودند، افزود: ایشان از همان ابتدای کار سینمایی بعد از انقلاب در بازیگری، کارگردانی، جلوی دوربین و پشت دوربین هر چه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند.
شورجه با بیان "همه ما به دنبال این هستیم تا یک یاد و خاطره خوب و از خود به جای بگذاریم"، اظهار داشت: هنرمند دینی از ابزاری که در اختیار دارد در جهت اعتلا و ترویج دین جامعه خود استفاده میکند که ایشان این کار را انجام دادند.
وی با بیان اینکه تعدادی در خارج از کشور به تبع مشاهده فیلمهای مرحوم سلحشور مسلمان شدند، ابراز کرد: مرحوم سلحشور علاوه بر اینکه یک مسلمان و هنرمند تمامعیار بود همیشه خود را یک مبلغ میدانست و زبان گفتنش فیلم بود.
کارگردان و فیلمساز کشور بیان اینکه مرحوم سلحشور ابوذر سینمای ایران بود، تصریح کرد: ایشان ابوذروار ایستاد و هزینه آن را نیز پرداخت کرد و در امر به معروف نیز به شیوه ابوذر عمل کرد.
وی گفت: مرحوم سلحشور علمدار دین و قرآن در سینمای ایران بودند.
شورجه با اشاره به اینکه نگارش سریال عظیم موسی(ع) تمام شده است، عنوان کرد: ایشان کار نگارش را در 80 قسمت تلویزیونی تمام کردند که امیدواریم با حمایتهایی که انجام میشود به مرحله تولید و اجرا برسد.
وی سریال موسی(ع) را یک حرکت عظیم دانست و بیان کرد: قصه حضرت موسی(ع) قصه شگفتی است.