وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۶۷۹۷۴
زمان انتشار: ۱۸:۰۶     ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین از مرگ یک نوجوان ۱۷ ساله قزوینی بر اثر ساخت مواد محترقه خبر داد.
به گزارش پایگاه 598، علی فخار سلیمانی افزود: این نوجوان قزوینی در 20 اسفند ماه به همراه دوست خود در پشت بام منزلشان در حال ساخت مواد محترقه بوده که بر اثر انفجار حاصل از این مواد با سوختگی شدید روبرو شده و به مرکز درمانی انتقال یافتند.

وی اضافه کرد: این دو حادثه دیده به هنگام پذیرش در مرکز درمانی شهید رجایی قزوین از ناحیه صورت، سر و پا دچار سوختگی 70 درصدی شده بودند که با وجود تلاش تیم پزشکی و پرستاران بخش اورژانس این بیمارستان، یکی از این نوجوانان بر اثر شدت جراحات وارد شده متاسفانه جان خود را از دست داد.

مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین از مردم، به خصوص والدین خواست با کنترل دقیق و نظارت ویژه بر فرزندان خود مراقب رفتار آنان در آستانه فرارسیدن چهارشنبه آخر سال باشند تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.

ساخت مواد محترقه یک نوجوان قزوینی را به کام مرگ کشاند+عکس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام