وی با بیان اینکه سعی کردهایم در این رابطه از راویانی که در عملیاتها حضور داشتهاند، استفاده کنیم، افزود: بی تردید روایتگری راویانی که در عملیاتهای دوران دفاع مقدس بهطور مستقیم حضور داشتهاند از اثربخشی و تاثیرگذاری قابل توجهی بر مخاطبان برخوردار خواهد بود.
سرهنگ عیوضی با اشاره به اینکه بخشی از راویان ما بهعنوان راویان تخصصی و استاد راوی مطرح هستند، عنوان کرد: این عزیزان با توجه به حضور مستمری که در مناطق عملیاتی داشتهاند، دورههای ویژه روایتگری را در دانشگاه امام حسین(ع) گذراندهاند و همچنین توانستند تجربیات لازم را در این خصوص کسب کنند؛ از این رو بهعنوان استاد راوی در خدمت یادمانهای دفاع مقدس هستند.
وی ادامه داد: از دیگر فعالیتهای این مجموعه، موضوع یکسانسازی راویان راهیان نور بوده؛ که با صدور کارت روایتگری از سوی ستاد مرکزی راهیان نور، این عزیزان به انضمام دارا بودن کارت ردهها و یگانهای خدمتی خود کارتهای روایتگری ستاد را نیز بر سینه خود دارند؛ که نشان از تایید و تحت پوشش بودن و یکسانسازی راویان است.
معاون راویان ستاد مرکزی راهیان نور با بیان اینکه همواره عدهای راوی را بهعنوان نیروی احتیاط در اختیار داریم، گفت: هر زمان که یادمانهای ما با کمبود راوی مواجه شد، و به ستاد اعلام نیاز کرد، از نیروهای احتیاط جهت مرتفعسازی و پوشش استفاده میشود. سعی ما بر این است تا همچون سالهای گذشته طرحهای تصویب شده را عملیاتی کرده و یا به مرحله اجرایی نزدیک کنیم.
عیوضی در پایان تاکید کرد: در بحث تداوم آموزش و ارتقای سطح کیفی راویان طی جلسات متعددی که با فرماندهان دوران دفاع مقدس داشتهایم، تصمیم گرفتیم تا دروس ارائه شده و مرتبط با هر عملیات را مبنای آموزش راویان دوران دفاع مقدس قرار دهیم.
منبع:تسنیم