به گزارش
پایگاه 598، پژوهشگران آمریکایی اعلام کردهاند که
مصرف دانهها و هستههایی مانند بادام زمینی، گردو و فندق سبب طولانیتر
شدن زندگی و احتمال پایینتر مرگ به علت ابتلا به سرطان، بیماریهای قلبی و
بیماریهای تنفسی میشود.
این دانشمندان گفتهاند که برای بانوان فقط دو مشت آجیل در هفته به اندازه
چهار ساعت دویدن در هفته مفید است و در عین حال خاطرنشان کردهاند که نتیجه
هیچ آزمایش بالینی حاکی از افزایش وزن بهواسطه مصرف میزان متعادلی از این
دانهها نبوده است.
به گزارش دیلیمیل با خوردن چند دانه آجیل (حدود 30 گرم) به طور منظم در
طول روز و پنج روز یا بیشتر در هفته، میتوان طول عمر را به شکل چشمگیری
بالا برد.
مطالعهای مبتنی بر چند پژوهش پیاپی که در دانشگاه هاروارد صورت گرفته،
نشان داده است افرادی که آجیل میخورند، زندگی طولانیتری دارند و کمتر به
مرگ ناشی از سرطان، بیماریهای قلبی و بیماریهای تنفسی دچار میشوند. این
افزایش طول عمر بر اساس مطالعات آماری تا دو سال برآورد شده است.
پژوهشگران دانشگاه هاروارد دریافتند زنانی که بالقوه با ریسک بالای ابتلا
به بیماریهای قلبی مواجه هستند، با مصرف نصف یک قاشق غذاخوری کره بادام
زمینی به مدت پنج روز یا بیشتر در هفته در مقایسه با زنانی که یک وعده یا
کمتر در هفته این ماده غذایی را میخورند، این ریسک را به حدود نصف
میرسانند.
همچنین دختران نوجوان فقط با یک وعده یا بیشتر مصرف بادام زمینی در هفته به
طور قابل توجهی خطر ایجاد سینه ناصاف را که میتواند یک نشانگر افزایش خطر
ابتلا به سرطان سینه باشد، پایین بیاورند.
در بیش از 20 آزمایش کلینیکی حتی یک مورد اضافه وزن ناشی از مصرف این مواد
مشاهده نشد. در یکی از آزمایشها مشخص شد شرکت کنندگانی که به مدت سه ماه،
روزانه 120 پسته خورده بودند، حتی یک اونس (حدود 28 گرم) اضافه وزن پیدا
نکردند.
بهنظر میرسد آجیل با افزایش سوخت و ساز بدن سبب سوختن بیشتر چربیها میشود و حتی به رژیم کاهش وزن کمک میکند.
منبع :خبرگزاری آنا