به گزارش پایگاه 598 به نقل از دکتر سلام، شواهد به وضوح نشان میدهد که مصرف غذاهای غنی از چربیهای سالم
مانند آجیل، روغنهای گیاهی، و ماهی، اثرات محافظتی در برابر بسیاری از
بیماریها به ویژه بیماریهای قلبی عروقی دارد.
در اینجا خوراکیهایی که حاوی بیشترین میزان چربیهای غیر اشباع و مفید هستند، و باید روزانه مصرف شوند، معرفی شده است:
روغن زیتون:
اصلیترین چربی سالم است و پژوهشهای بلند مدت نشان میدهد که مصرف مداوم
آن منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان و دیابت میشود.
اجزای مختلف روغن زیتون شامل اسید اولئیک و secoiridoids منجر به کند شدن
روند پیری میشود. تحقیقات همچنین نشان میدهد سبزیجات سرخ شده توسط روغن
زیتون حاوی میزان آنتی اکسیدان بیشتری هستند.
ماهی:
همیشه از نسلهای مختلف شنیدهایم که ماهی غذای مغز است و آنهم به خاطر
وجود اسیدهای چرب امگا 3 در این ماده غذایی. مغز برای سالم ماندن نیاز به
مصرف این چربیها دارد. دستورالعملهای جدید غذایی توصیه به مصرف 8 اونس در
هفته اسیدهای چرب امگا 3 میکند و آن هم برای مبارزه با التهاب و
بیماریهای مزمن.
آووکادو: منجر
به کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میشود. محققان
مکزیکی در سال 2014 اعلام کردند که مصرف منظم آووکادو علائم سندرم
متابولیک را کاهش داده، قند خون را کنترل میکند و منجر به کاهش سطح
کلسترول تام و تری گلیسیرید میشود.
تخم مرغ: تحقیقات نشان میدهد که مصرف صبح هنگام تخم مرغ میتواند احساس سیری را افزایش داده و در برابر مصرف شیرینی مقاومت ایجاد میکند.