کد خبر: ۳۶۵۹۸۷
زمان انتشار: ۰۹:۴۹     ۱۰ اسفند ۱۳۹۴
پیام رای قاطع مردم آمل به آیت الله آملی لاریحانی:
با اعلام نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری حضرت آیت الله صادق آملی لاریجانی توانست با اکثریت آرا از حوزه انتخابیه مازندران به عنوان نفر اول به مجلس خبرگان راه پیدا کند. این در حالیست که از مدتها قبل رسانه های بیگانه و برخی رسانه های داخلی با تخریب ایشان سعی در کاهش آرا و جلوگیری از ورود ایشان به مجلس خبرگان داشتند.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، با اعلام نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری حضرت آیت الله صادق آملی لاریجانی توانست با اکثریت آرا از حوزه انتخابیه مازندران به عنوان نفر اول به مجلس خبرگان راه پیدا کند. این در حالیست که از مدتها قبل رسانه های بیگانه و برخی رسانه های داخلی با تخریب ایشان سعی در کاهش آرا  و جلوگیری از ورود ایشان به مجلس خبرگان داشتند. 

آیت الله آملی لاریجانی به عنوان رئیس دستگاه قضا همیشه در مظان اتهام رسانه های بیگانه بوده است و مواضع صریح ایشان در فتنه 88 و برجام باعث افزایش هجمه این رسانه ها به ایشان شده بود. ایشان که بارها در موضوع برجام مواضع روشنی را گرفته بودند با آرای قاطع به عنوان نفر اول مردم آمل برگزیده شدند.

در فروردین 93 و در زمانی که مسئولان ذی صلاح در سازمان زندان‌ها به موجب قانون برای بازرسی‌های متداول و مرسوم به زندان اوین رفتند، زندانیان بند 350 که چند تن از آنان نیز از عوامل میدانی فتنه 88 و وابستگان سازمان منافقین بودند، در برابر عمل قانونی مسئولان مقاومت کردند و با شکستن شیشه‌ها و پرتاپ خورده‌های شیشه به سمت زندانبان‌ها و سایر زندانیان، فضا را ملتهب و متشنج کردند. این اتفاق دستمایه ای برای هجمه و تخریب علیه قوه قضائیه توسط رسانه های خارجی شد و برخی رسانه‌های زنجیره‌ای داخلی نیز به کمک رسانه‌های بیگانه شتافتند و تیترها و مطالب مغرضانه و نادرستی را در مورد این اتفاق منتشر کردند.

پس از اتفاقات بند 350 اوین و غوغاسالاری رسانه‌ای جریان‌های ضدانقلاب و فتنه‌گر، آیت الله آملی لاریجانی در گردهمایی رؤسای کل دادگستری‌ها سراسر کشور با اشاره به مسائل پیش آمده در بازرسی از بند ۳۵۰ زندان اوین، گفت: «همگان دیدید که خارجی‌ها چه بساطی راه انداختند و برخی از اذناب آنها در داخل کشور با آنها همصدا شدند. بازرسی از زندان کاری صحیح و قانونی بود اما آنها با اتحاد رسانه‌ای خود از خارج و همصدایی با برخی از رسانه‌های داخلی به تخریب دستگاه قضایی پرداختند. ما از رسانه‌های بیگانه توقعی نداریم اما چرا رسانه‌های داخلی با غربی‌ها همصدا می‌شوند و در مسیر آنها قدم برمی‌‌دارند.

پرونده مهدی هاشمی و پروژه قهرمان سازی از این مجرم امنیتی و اقتصادی  یکی دیگر از موضوعاتی بود  که باعث هجمه برخی رسانه های داخلی و خارجی به ایشان شد و حتی باعث انتقادات هاشمی به قوه قضائیه و ریاست آن شد تا جایی که ایشان با سخنانی به این جریان واکنش نشان دادند. رئیس قوه قضاییه هجمه‌های مستمر و پیوسته به دستگاه قضایی را به دلیل تلاش این قوه در دور نشدن از مسیر عدالت، برخورد با مفاسد اقتصادی و ایستادگی در برابر فشارها و رانت‌های سیاسی دانست و گفت که اگر هجمه ها ادامه پیدا نماید خواهم گفت که این اتفاقات از کجا آب می خورد.

در ایام نزدیک به انتخابات نیز ایشان همواره بر رعایت قانون بر انتخابات تاکیده می ورزیدند و «علامه» خوانده شدن حسن خمینی از سوی هاشمی رفسنجانی را «استهزای» حوزه‌های علمیه دانسته و گفته بود چنین سخنانی «خندیدن به شعور مردم» است. اظهاراتی که باعث هجمه برخی از سیاسیون داخلی و هم نواشدن ضد انقلاب با آنان در این موضوع شد.

این موضوعات تنها گوشه ای از تخریب ها و هجمه های همه جانبه به قوه قضائیه و علی الخصوص ریاست آن حضرت آیت الله آملی لاریجانی بود که با توجه به جایگاه قضاوت ایشان می توان رای بالای ایشان را مهر تایید مردم بر عملکرد ایشان در دوران ریاست بر قوه قضائیه دانست.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها