کد خبر: ۳۶۵۸۲
زمان انتشار: ۱۹:۰۱     ۰۵ بهمن ۱۳۹۰
با توجه به اهميت انتخابات مجلس و تاكيد هاي رهبر دلسوز و فرزانه انقلاب در همه عرصه ها بويژه در ديدار با مردم قم به مناسبت سالروز حماسه 19 دي در جهت حضور حداكثري مردم در اين انتخابات؛ چرا صدا و سيما در برنامه هاي خود بستر هاي حضور گسترده مردم و زمينه هاي ايجاد رغبت در انتخابات را فراهم نمي كند.
از مديران صدا و سيما انتظار مي رود كه در اين دوران حساس و سرنوشت سازي كه در پيش روي نظام جمهوري اسلامي است و اين پايگاه كه به كانون اميد نهضت هاي منطقه تبديل شده و كوچك ترين تحولات در ايران مي تواند بر سرنوشت آنها تاثير بگذارد و چشم همه ي دنيا به مسائل آن دوخته شده است و همچنين از طرفي دشمنان از طريق عوامل هاي خود در داخل و با طوفان تبليغات رسانه اي از خارج ذهنيت ها را به آن سمت و سويي مي برند كه انتخابات ايران كمرنگ خواهد بود و همواره در همه انتخابات ما شاهد بوديم كه حضور مردم برخلاف خواست استكبار پرشور بوده است. و از جمله تاكيد هاي مقام معظم رهبري بر اين بوده كه: «ایستادگی قاطعانه هویت جمعی نظام اسلامی بر اصول و منحرف نشدن از آنها و همچنین حضور هوشمندانه مردم در صحنه، موجب می شود که هیچ یک از توطئه ها و کیدهای دشمن تأثیرگذار نباشند.»
شرايط كنوني از آن جهت حساس است كه جهان سرمايه داري از طرفي در حال فروپاشي است و عامل بيشتر گرفتاري هاي خود را نظام جمهوري اسلامي مي داند، به همين خاطر هر لحظه درصدد انتقام جويي از اين ملت است.
در همين حين دشمن به جنگ رواني روي آورده كه از جمله آن مي توان به تحريم نفتي ايران توسط اتحاديه اروپا اشاره كرد، گرچه اين اقدام شكل گرفته عليه ايران تاثير چنداني بر اقتصاد كشور ندارد اما بيشتر علت آن شكل دهي يك فضاي رواني براي مردم دنيا و در صدر آن ايران است.
در حاليكه پيش تر در فرمايشات رهبر انقلاب در خصوص اين تحريم ها اين گونه آمده است: «توسل جبهه استکبار به همه ترفندها و روشها برای ایجاد رخنه و تردید در اراده مسئولان و همچنین مأیوس کردن مردم، است و مقامات غربی بارها تکرار کرده اند که هدف از تحریم ها و فشارها بر ضد ایران، خسته و از صحنه خارج کردن مردم و وادار کردن مسئولان به تجدید نظر در محاسبات خود است، اما آنها اشتباه می کنند و به هدف خود نخواهند رسید.»
لذا بر صدا و سيما به عنوان يك رسانه ملي كه بيشترين مخاطبان را دارد لازم و واجب است تا در جهت ايجاد يك فضاي رقابتي سالم و بستر سازي براي انتخاباتي پرشور و گستره گام بردارد و در اين راه از هر اقدامي دريغ نكند و فضاي سياسي كشور را به به دور از هرگونه جهت گيري عليه گروه و جريان خاصي به سمت حضور حداكثري مردم سوق دهد.
همچنين به انجام اين امر اهتمام كامل ورزد كه تمامي نامزدهاي شركت كننده در انتخابات بايد پايبندي كامل به قانون داشته باشند و از آن كوچكترين تخطي نكنند، تا مردم خود سرنوشت خويش را در يك فضاي سالم رقم بزنند.
با توجه به اين مباحث مهمي كه مطرح شد و همچنين با گسترش بيش از پيش صدا و سيما، بخصوص در چند سال اخير كه مي توان به راه اندازي شبكه هاي تلويزيوني متعدد از جمله شبكه مستند، بازار، نمايش و... اشاره كرد. لذا به نظر مي رسد مديران رسانه ملي می بایست تصميمي جدي براي راه اندازي شبكه اي با عنوان بررسي و تحليل مسائل پيرامون انتخابات و معرفي جريان ها و گروه هاي شركت كننده به منظور ايجاد شور انتخاباتي و حضور حداكثري مردم مومن ايران اسلامي كه كانون بيداري و ام القراي جهان اسلام است بپردازد. و در جهت آگاهي بخشي نسبت به جريان سازي هاي استكبار جهاني در مقابله با انقلاب اسلامي صدا و سيما نقش كليدي را مي تواند ايفا كند و گره از ابهامات حول آن بزدايد تا بتوان شاهد حضور بي نظير و دشمن شكن بود. و در زمينه آماده سازي فكري مخاطبان، تا زمان راه اندازي اين شبكه ساعاتي را در ديگر شبكه ها به بست و گسترش اين مسائل در جهت اهداف انقلاب اختصاص دهد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها