کد خبر: ۳۶۳۱۴
زمان انتشار: ۱۳:۱۳     ۰۳ بهمن ۱۳۹۰
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي با اشاره به انتشار نامه توهین آمیز بر علیه علامه مصباح گفت: هدف از نوشتن این نوع نامه‌ها اختلاف‌افکنی بین افراد است که یکی از مقاصد اصلی دشمنان نیز همین می‌باشد. مطمئنا افرادی که این نامه را نوشته اند چه در دانشگاه باشند و چه نباشند با نوشتن این نامه در پازل دشمن بازی کرده اند.

مصطفی مستاجران در گفتگو با خبرنامه دانشجویان ایران، با تاکید بر ناصحیح بودن انتشار نامه‌ای بر علیه علامه مصباح در رسانه‌های وابسته به برخی سیاسیون گفت: حمایت‌های آیت الله یزدی، آیت الله مهدوی کنی و علامه مصابح از نوع پشتیبانی از گفتمان انقلاب اسلامی است و تنها سلیقه‌ها و نحوه برخورد آنها است که با یکدیگر فرق می‌کنند و ما نباید اختلاف سلیقه ها را به صورت اختلاف بین علما مطرح کنیم.


وی با تاکید بر این نکته که اگر نویسندگان این نامه افرادی تاثیرگذار و مهم بودند مطمئنا نام خود را منتشر می کردند گفت: هدف از نوشتن این نوع نامه‌ها اختلاف‌افکنی بین افراد است که یکی از مقاصد اصلی دشمنان نیز همین می‌باشد. مطمئنا افرادی که این نامه را نوشته اند چه در دانشگاه باشند و چه نباشند با نوشتن این نامه در پازل دشمن بازی کرده اند.

مستاجران با اشاره به آسیب های این نوع رفتار در آستانه انتخابات گفت: انتشار این چنین خبرها و نامه هایی باعث می‌شود که عده ای که هنوز کاندیداهای مورد نظر خود را انتخاب نکرده اند سرخورده شوند و نتوانند حق را درست تشخیص دهند و این باعث می‌شود که اصل حضور حداکثری در انتخابات و جلوگیری از چالشی شدن فضای انتخابات که باعث ایجاد مشکلات امنیتی برای نظام می شود پیش مخدوش شود.

وی در ادامه افزود: عده ای این کار را با ایجاد فتنه انجام می دهند و عده ای دیگر با اختلاف افکنی بین علما در جهت این اهداف کار می کنند.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری با مردم قم گفت: ایشان تاکید دارند که انتخابات باید سالم و رقابتی باشد و هرکسی تنها خودش را تبلیغ کند و این نوع تبلیغ‌ها مبتنی بر نفی دیگران نباشد. کاندیدا ها باید هرکدام در مورد خودشان حرف بزنند و حق انتخاب را به مردم بدهند و نخواهند که با مخدوش کردن انتخابات و ایجاد فضای تهمت و نفی دیگران فضای انتخابات را مشوش کنند.

وی در ادامه افزود: شاید هدف برخی کاندیداها مشوش کردن انتخابات نباشد ولی این افراد باید مراقبت باشند که چنین اتفاقی نیافتد و حتی اگر حرف حقی هم می‌زنند باید طوری آن را بیان کنند که در پازل دشمن نباشد و دشمن از آن سو استفاده نکند.

مستاجران در پایان تاکید کرد: علما ممکن است که پدر معنوی جریانات سیاسی باشند اما پدرهای معنوی از اصول کار و گفتمان اصلی حمایت می کنند و در راستای اجرای گفتمان اصلی خط دهی می کنند و در ریز مسائل و اختلافات هیچ دخالتی ندارند. سطح علما خیلی بالاتر از آن است که وارد این مباحث شوند و بهتر است سیاسیون نیز حرف علما را گوش دهند و در راستای آنها صحبت کنند تا در پازل دشمن بازی نکنند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها