به گزارش پایگاه 598 به نقل از سیمرغ: آیت الله تبریزیان درباره فواید میوه به از منظر روایات اظهار داشت: "به" قلب را تقویت کرده و انسان را تیزهوش میکند.
به
گفته وی "به" قلب را جلا میدهد و تزکیه نفس ایجاد میکند, "به" سنگینی
قلب و سینه و هم و غم را برطرف کرده همچنین ذهن و حافظه را زیاد و ذهن را
صاف میکند.
این محقق طب اسلامی افزود: "به"عقل و قدرت درک را
افزایش میدهد همچنین حکمت را زیاد و افراد ترسو را شجاع میکند، پس برای
افرادی که ترس و دلهره دارند مفید است.
میوه "به" انسان خسیس را سخاوتمند و انسان را با حلم, وقار و دانا میکند
تبریزیان
اضافه کرد: میوه "به" انسان خسیس را سخاوتمند و انسان را با حلم و وقار و
دانا میکند، همچنین برای معده مفید است و رنگ رخسار را صاف, شفاف و زیبا
میکند.
وی ادامه داد: میوه "به" فرزند را زیبا میکند و اگر پدر و
مادر قبل از باردار شدن مدتی "به" را در رژیم غذایی خودشان قرار دهند
بسیار به زیبا شدن فرزندشان کمک میکنند. میوه "به" بدن را تقویت میکند و
برای بینایی مفید است.
سفارشهایی در مورد مصرف "به" از منظر روایات
تبریزیان
عنوان کرد: بهتر آن است که "به" را ناشتا بخورید، البته "به" پخته قبل از
صبحانه با شکم خالی؛ بهتر است 3 روز پشت سر هم صرف شود تا فواید آن در بدن
حاصل شود.
وی افزود: بهترین نوع "به" نوع شیرین و خوشبو است، "به"
باید عطر داشته باشد و نشانه مرغوبیت "به" عطر داشتنش است همچنین سفارش
شده که "به" با هسته میل شود.