به گزارش پایگاه 598، دانش پژوهان دانشگاه واشینگتون اثبات کردند ماده ای که در سیبهای مختلف وجود دارد هضم نمی شود بخصوص در سیب سبر این ماده بیشتر است- می تواند به کاهش عارضه ها و اختلالات ناشی از اضافه وزن کمک کند. به بیان نویسنده مسئول این مقاله؛” کلا می دانیم که انواع سیب ها منبع خیلی خوبی از ترکیبات غیر قابل هضم هستند که بسته به نوع سیب مقدار آن ها متفاوت است. یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل های آماری در این پژوهش نشان داد که در بین انواع سیب ها،سیب های سبز ( Granny Smith) به دلیل محتوای بالای ترکیبات غیر قابل هضم شامل فیبرهای رژیمی و پلی فنول ها و نیز دسترسی کم تر محتوای کربوهیدراتی به رشد باکتری های مفید دستگاه معدی روده ای کمک می کنند. این ترکیبات بر اثر اسید معده و آنزیم های گوارشی هنگامی که به روده می رسند فعال هستند.
در این شرایط آن ها توسط باکتری های روده ای تخمیر می شوند که این فرآیند برای محیط رشدی باکتری ها مفید است. در این مطالعه نشان داده شد که ویژگی های باکتریایی مدفوع موش هایی که رژیم آن ها با سیب سبز غنی شده بود، شبیه موش ها با وزن طبیعی بود. محققین در این مطالعه پیشنهاد کردند که ترکیبات موجود در سیب های سبز در پیشگیری از بروز اختلالات ناشی از چاقی از قبیل التهاب مزمن و دیابت مؤثر است . این محققین متذکر شدند که تعادل بین باکتری های روده ای در کنترل میزان غذای دریافتی نقش بسزایی دارد. نتایج این مطالعه تفاوت بین انواع سیب ها را در کاهش بروز و مبارزه با چاقی نشان داد.” مقاله ی مرتبط با این مطالعه در مجله ی Food Chemistry منتشر شد.