کد خبر: ۳۶۱۰۹۸
زمان انتشار: ۱۴:۱۳     ۰۵ بهمن ۱۳۹۴
لاغر کننده قهرمان ما در این بخش گریپ فروت است که میوه ای سرشار از ویتامین C و پتاسیم است همچنین این میوه رژیم های لاغری ، رژیم های چاقی - ی غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی است.انواع سرخ و صورتی گریپ فروت سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می کند. این میوه دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کند. گریپ فروت ممکن است در افراد حساس به مرکبات واکنش حساسیت زا ایجاد کند.

گریپفروتت (انگلیسی: grapefruit) میوه ای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است. گریپفروتت احتمالاً از پیوند پرتقال و دارابی به دست آمده است.

این میوه دارای ویتامین ها و ریزمغذی های مختلف به ویژه ویتامین ث (۴۰ درصد نیاز روزانه بدن در ۱۰۰ گرم) است. همچنین دارای اسید سیتریک، فیبری به نام پکتین، قند (۸٫۶۱ گرم در صد گرم) است. نوع سرخ و صورتی آن آنتی اکسیدان مفیدی به نام لیکوپن در خود دارند. کاهش کلسترول، کمک به متابولیسم بدن برای سوزاندن چربی های اضافی، جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه و اثر بازدارنده در سرطان پروستات و روده بزرگ با توجه به خصوصیات آنتی اکسیدانی قوی و همین طور وجود فلاونوئیدی به نام نارژینین، از دیگر خواص این میوه است.گریپ فروت را براساس رنگ گوشت آن به سه دسته سفید، صورتی و سرخ تقسیم می کنند.

این میوه را در زبان انگلیسی «میوه خوشه ای» (grape+fruit) می نامند، زیرا به شکل خوشه به مقدار زیادی حتی تا دوازده تا بر روی شاخه می روید (مانند انگور). دم کرده گل های گریپ فروت برای رفع تب مؤثر است.

 

خواص گریپ فروت :

,خواص دارویی گریپ فروت, خواص گریپ فروت, تأثیر منفی گریپ فروت بر داروهای ضد افسردگی,تغذیه سالم زندگی سالم

گریپ فروت ، اشتها را تقویت می کند.

گریپ فروت ، عمل هضم را آسان می نماید و جریان عصیر (شیره) معدی و ترشح کیسه صفرا را سرعت می بخشد.

گریپ فروت ، دارای ویتامین «ث» است. این ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن موثر است.

گریپ فروت ، به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن کمک می کند.

گل های گریپ فروت از نظر طبی خاصیت ضد تشنج و لرز دارد و آن را دم می کنند و در موقع تشنج و تب می نوشند.

اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرار آور آن زیاد می شود و سموم از بدن خارج می کند.

 

گریپ فروت ، خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را پاک می نماید.

گریپ فروت ، ضد خونریزی و بواسیر است.

گریپ فروت ، میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند.

گریپ فروت ، اختلال های مفصلی را درمان می کند.

 

گریپ فروت ، برای کسانی که موهای سرشان می شکند، تجویز می شود.

گریپ فروت ، برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است.

گریپ فروت ، علاوه بر مواد معدنی ( آهن و کلسیم) دارای ویتامین های آ، ب1، ب2، پ پ، ث است.

تأثیر منفی گریپ فروت بر داروهای ضد افسردگی و.....

,خواص دارویی گریپ فروت, خواص گریپ فروت, تأثیر منفی گریپ فروت بر داروهای ضد افسردگی,تغذیه سالم زندگی سالم

ـ مصرف مرکبات به سبب داشتن ویتامین «ث» برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می شود. گریپ فروت نیز برای سرما خوردگی خوب است و در فصل زمستان مصرف فراوانی دارد. این میوه آنتی اکسیدان و لیکوپن دارد، ولی مصرف آن به همراه برخی داروها (داروهای ضد تشنج، ضد افسردگی و بی نظمی ضربان قلب) خطرناک است. آب گریپ فروت بر آنزیمهای خاصی که این داروها در روده و کبد تجزیه می کنند تأثیر می گذارد و سبب بروز عوارض جدی دارویی می شود.

البته هنوز ماده یا مواد شیمیایی که به شکل مشخص مسئول این تداخل باشد در اب گریپ فروت شناخته نشده است.

 
- گریپ فروت ، عمل هضم را آسان می کند و جریان عصیر معدی و ترشح کیسه ی صفرا را سرعت می بخشد .
ـ گریپ فروت دارای ویتامین های ‹‹ ث ›› و ‹‹ پ ›› است . این دو ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن مؤثرند .

ـ گریپ فروت به تولید قند و مواد حیاتی دستگاه بدن کمک می کند .
ـ گل های گریپ فروت ، خاصیت ضد تشنج و لرز را دارد و دم کرده ی آن را موقع تشنج زکام و تب می نوشند .
ـ اگر گریپ فروت را صبح ناشتا بخورند ، خواص ادرارآور آن زیاد می شود و سموم را از بدن خارج می کند.
ـ گریپ فروت ، خون را تصفیه می کند و کلیه و کبد را پاک می سازد .
ـ گریپ فروت ، ضد خون ریزی بواسیر است .
ـ گریپ فروت ، میوه ای خنک است و عطش را رفع می کند .
ـ گریپ فروت ، اختلالات مفصلی را درمان می کند .
ـ گریپ فروت ، برای کسانی که موهای سرشان می شکند ، تجویز می شود .
ـ گریپ فروت ، برای کسانی که عفونت های ریوی و تب خیز دارند مفید است .
- گریپ فروت ، علاوه بر مواد معدنی ( آهن و کلسیم ) دارای ویتامین های ‹‹ آ››، ‹‹ ب ـ1›› ،
‹‹ ب ـ2›› ، ‹‹ ث ›› و ‹‹ پ پ ›› است .
- گریپ فروت، میوه ای توپر، خوش طعم و مغذی است.
- هم چنین 325 گرم پتاسیم، 25 میکروگرم فولات، 40 میلی گرم کلسیم و1 میلی گرم آهن دارد.
یک فنجان حاوی گریپ فروت شیرین نشده( بدون شکر) به مقدار 95 میلی گرم ویتامین ‹‹ ث››.

درگذشته، بسیاری از مردم، ازخوردن گریپ فروت بدون شکر، به خاطره عصاره ی تلخ و ترش آن، خودداری می کرده اند، ولی به طور معمول با آمیختن آب گریپ فروت سرخ یا صورتی با سفید، مزه ی شیرین حاصل می شود.
اگر آب پرتقال یا گریپ فروت را با هم در آمیزیم، نوشابه ای نیروبخشی پدید می آید که نیاز به شیرین کردن ندارد.
- گریپ فروت از قدرت بی نظیری برای سوزاندن و از بین بردن چربی ها برخوردار است.

چنان چه می خواهید از وزن تان بکاهید، روزانه پیش ازهرخوراکی، آن را بخورید تا جلوی پرخوری تان را بگیرد، در ضمن میان وعده ی ایده آلی به شمار می رود.

جالب این که گریپ فروت سرشار از پکتین (الیاف گیاهی حل شدنی )‌ است که به کاهش کلسترول خون کمک می کند.
به عنوان مثال، گریپ فروت های سرخ وصورتی، سرشار از لیکوپن هستند واین ماده، یک ماده ی ضد اکسید کننده است که به نظر می آید خطر بزرگ شدن پروستات را تقلیل می دهد.

مضرات :
 امکان دارد در افراد حساس به مرکبات، واکنش حساسیت زا ایجاد کند.
افرادی که به مرکبات حساسیت دارند ، احتمالا در برابر گریپ فروت نیز از خود حساسیت نشان می دهند . این حالت ممکن است به خاطر خود میوه یا روغن موجود در پوست آن باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها