به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: زاهدی متخصص داخلی با اشاره به بروز بیماری هپاتیت اظهار
داشت: هنگامی که مردم روی به تغذیه ناسالم میآورند و غذاهایی با طبع گرم
بیش از نیاز بدنشان مصرف کنند، کبد آنها دچار تورم شده و فعالیتش مختل
میشود و فرد دچار هپاتیت خواهد شد.
وی بیان کرد: هپاتیت A سلولهای کبد را ملتهب و عملکردش را تحت تأثیر قرار میدهد.
این
متخصص با بیان این که علائم هپاتیت چند هفته پس از ابتلا به ویروس ظاهر
میشود، افزود: خستگی، درد شکم، تب خفیف، درد عضلانی، زردی پوست، کاهش
اشتها و درد در ناحیه کبد از علائم هپاتیت A است.
وی ابراز داشت: در موارد نادری هپاتیت سبب نارسایی کبدی میشود که اگر به موقع به آن رسیدگی نشود کبد از کار میافتد.
زاهدی
ادامه داد: برای این نوع از هپاتیت داروی خاصی نیست و بدن انسان به صورت
اتوماتیک بعد از حدود دو ماه کبد را ترمیم میکند و فرد بیمار باید مسائل
بهداشتی را کاملاً رعایت کند تا هیچ مشکلی پیش نیاید.
وی تصریح
کرد: هپاتیت B یک عفونت کبدی خطرناک است که سبب نارسایی کبد و بروز سرطان
کبد و یا سیروز کبدی میشود که سیروز کبدی بافتهای کبد را زخمی و مقاومت
آن را کاهش میدهد.
زاهدی تأکید کرد: هپاتیت B حاد پس از 6 ماه
به وسیله سیستم ایمنی بدن التیام مییابد ولی در هپاتیت B مزمن، به خاطر
مقابله نکردن سیستم دفاعی بدن با ویروس، عفونت کبد به مدت طولانی در بدن
ماندگار میشود و سبب بروز سرطان میشود.
این متخصص عنوان کرد: درد شکمی، درد مفاصل، کاهش اشتها، تهوع، خستگی و ضعف بدن از نشانههای هپاتیت B است.
وی
در پایان گفت: مصرف دخانیات، مواد الکلدار، رعایت نکردن بهداشت، مصرف
مواد غذایی با طبع گرم و خوردن غذاهای چرب، بروز بیماری هپاتیت را افزایش
میدهد.