کد خبر: ۳۵۸۳۱
زمان انتشار: ۱۱:۳۰     ۲۹ دی ۱۳۹۰
علیرضا زاکانی، رییس ستاد جبهه متحد اصولگرايان در نشست تحلیلی جبهه پیشرفت و عدالت با اشاره به برخی تهمت پراكني ها عليه شخصيت هاي شاخص اصولگرا گفت: بعضي از كساني كه به ديگران تهمت ساكتين فتنه مي دهند خودشان در 8 ماه اول فتنه حتي يك مورد موضع گيري ندارند. وقتي هم كه به آنها مي گوييم شما خودتان چرا ساكت بوديد، پاسخ مي دهند « ما كه مسئول نبوديم! ».
به گزارش سايت اينترنتي فردا ، دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در تشريح علت برخی تهمت زني ها اظهار داشت: اينها روي افراد موضع دارند و تهمت مي زنند تا براي خودشان هويتي ايجاد كنند . اين هويت را در جا هاي ديگر مانند انتخابات رياست جمهوري آينده خرج كنند. به همين دليل متقاعد كردن آنان خيلي دشوار است، چون متقاعد شدنشان به معناي از بين رفتن رويا هايشان است.
 
زاكاني در ادامه تصريح كرد: اگر به سوالاتي كه مايه قوام اعضاي اين جريان شده پاسخ داده شود و اين سوالات در مورد خودشان نيز پرسيده شود، ورق برخواهد گشت. وي در خصوص تهمت هايي كه اعضاي جبهه پايداري نسبت به دکتر قاليباف مطرح مي كنند، خاطرنشان كرد: آقاي قاليباف سرباز آقا هستند و خوب مي دانند كه تكليف شان چيست و به تكاليف خود عمل مي كنند. در انتخابات سال 88 خود آقاي قاليباف يك گزينه مطرح بود و اتفاقا شانس بالايي هم داشت. اما هم بر مبنای تحليل و هم تحقيقا به اين نتيجه رسيد كه نبايد كانديدا شود و نشد.
 
رئيس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرايان در خصوص اشتراكات احتمالي ليست جبهه متحد با جبهه پايداري تصريح كرد: جبهه متحد در ليست جبهه پايداري كرسي هايي دارد و ما به دنبال اين نيستيم كه اين كرسي ها را از بين ببريم. در دوره هاي قبلي اينطور بود كه مي گفتيم كانديدا هاي ما فقط در ليست خودمان باشند و در ليست اصلاح طلبان نباشند و در خصوص ليست هاي اصولگرايان هم تنها روي سرليست ها حساس بوديم كه يكسان نباشند تا بيانگر ويژگي هاي تفكيك كننده دو ليست باشند. اما اينكه ليست جبهه متحد در اين دوره با ليست جبهه پايداري اشتراك داشته باشد يا نه بايد در شوراي مركزي تصميم گيري شود.
 
زاكاني در پاسخ به اين سوال كه اگر اسم شما در ليست جبهه پايداري باشد آيا حاضريد بيانيه بدهيد و خواستار حذف نامتان از ليست جبهه پايداري شويد؟ گفت: من تابع جبهه متحد هستم و هر تصميمي كه جبهه متحد بگيرد من مكلف به انجام آن هستم.
 
دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در پاسخ به اين انتقاد كه اگر قرار باشد عده اي در هر دو ليست باشند و ليست جبهه متحد مرزبندي شفافي با ليست جبهه پايداري نداشته باشد توجيه صرف اينهمه فرصت و هزينه براي تشكيل جبهه متحد چيست؟ اظهار داشت: بنده شخصا با اشتراك ليست ها هم موافقم و هم مخالف. زماني مخالفم كه هيچ راهي براي وحدت وجود نداشته باشد و ليست مشترك به جبهه متحد ضربه بزند و مانع موفقيت ما شود. در اين صورت ما بايد ليستمان را محكم ببنديم چرا كه معتقدم در تهران ظرفيت هايي داريم كه اگر اين ظرفيت ها فعال شود ديگران توان رقابت با ما را ندارند.
 
رئيس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرايان در تشريح اهميت اين دوره از انتخابات گفت:  در بعد خارجي، جمهوري اسلامي در حال تغيير جغرافياي منطقه است و نظام سلطه اكنون در مرز هاي خودش هم امنيت ندارد. در بعد داخلي نيز فرصت هاي فراواني پيش روي ماست و پيروزي اصولگرايان در انتخابات مجلس نهم مسير تحقق اين فرصت ها را هموار خواهد كرد.
 
اين نماينده مجلس با بيان اين مطلب كه رقباي اصلي جريان اصولگرايي در انتخابات آتي مجلس، اصلاح طلبان و جريان انحرافي هستند، در تشريح تفاوت هاي انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي با انتخابات دوره هاي گذشته تصريح كرد: تا پيش از اين انتخابات در قالب رقابت اصولگرا و اصلاح طلب انجام مي شد اما هم اكنون در داخل جريان اصولگرايي نيز شاهد گسستگي هايي هستيم. بخشي از اصولگرايان از بدنه اصولگرايي جدا شده اند و جريان انحرافي را تشكيل داده اند و در داخل مجموعه اصولگرايان واقعي هم عده اي هستند چون تحليل درستي از صحنه ندارند قادر به تميیز ميان اصلي و فرعي نيستند و عليه نيرو هاي انقلاب موضع مي گيرند و پرخاش مي كنند.
 
زاكاني ادامه داد: ما اكنون پس از اداره دو دوره مجلس در موضع پاسخگويي قرار داريم در حالي كه پس از مجلس ششم ما در موضع پرسش قرار داشتيم. امروز از ما در مورد عملكردمان در مجلس مي پرسند و بايد پاسخ دهيم كه اصولگرايان در مجالس هفتم و هشتم چه كرده اند. امروز از ما مي پرسند در 7 سالي كه دولت در اختيار اصولگرايان بود چه اقداماتي صورت گرفت. متاسفانه اقدامات خلاف اصولگرايي دولت هم به اصولگرايان آسيب هاي فراواني وارد كرده و به پاي اصولگرايان نوشته شد.
 
عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايي در پاسخ به اين سوال كه اگر در حوزه اي دو كانديداي اصولگرا وجود داشته باشند كه حاضر نباشند به نفع هم كنار بكشند شما چگونه كانديداي جبهب متحد را انتخاب مي كنيد؟ گفت:  ما براي انتخاب كانديدا ها شيوه نامه اي تنظيم كرديم كه بر اساس آن انتخاب مي كنيم. وي در توضيح اين شويده نامه اظهار داشت: ما در 4 محور اعتقادي، سياسي، كارايي و مقبوليت كانديدا ها را ارزيابي مي كنيم. يعني در مرحله اول ميران اعتقاد كانديدا ها به نظام و ولايت فقيه مورد ارزيابي قراي مي گيرد و در مراحل بعدي جايگاه و گرايشات سياسي، كارآمدي و مقبوليت. چنانچه دو كانديدا در ساير شرايط برابر باشند اما يكي كارآيي بالاتري داشته باشد و ديگر مقبوليت بيشتر، كانديدايي كه مقبوليت و محبوبيت بالا تري دارد انتخاب خواهد شد. با اين حال در حوزه هايي كه رقيبي از ميان فتنه گران يا انحرافي وجود نداشته باشد، جبهه متحد كسي را انتخاب نمي كند و اجازه رقابت به همه كانديدا هاي اصولگرايان داده مي شود.
 
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص وحدت شكني جبهه پايداري بر خلاف نظر رهبري كه بر وحدت تاكيد داشتند و عدم واكنش جبهه متحد اصولگرايان، تصريح كرد: اصولگرايان شامل دو طيف جبهه متحد و جبهه پايداري هستند كه اختلاف سلايقي هم دارند و اين اختلاف سلايق امر مطلوبي است و ما بايد تلاش كنيم اين اختلافات به دعوا و نفي همديگر نيانجامد.
 
رئيس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرايان با بيان اينكه ما راه و روش جبهه پايداري در رقابت را نمي پسنديم، تاكيد كرد: بعضي از دوستان در جبهه پايداري رفتارهايي مي كنند كه ما اساسا آنها را قبول نداريم آن را غير ديني و غير اخلاقي مي دانيم. مانند كاري كه نشريه 9 دي انجام داد و ليست کذبی را به نام جبهه متحد را منتشر كرد.
 
وي در ادامه با بيان اينكه ما با هيچكس تعارف نداريم، هشدار داد: اگر قرار باشد با عيب جويي راه هموار شود، بعضي دوستان عيب هاي بزرگتري دارند. لذا ما اگر صبوری می كنیم از موضع ضعف و مصلحت گرايي نيست.
 
زاكاني در تشريح برنامه هاي جريان انحرافي براي آسيب به نظام و ولايت، تصريح كرد: من يك سال و نيم پيش در قم خطرات عناصر انحرافي را توضيح دادم و گفتم خطر اينها از هر چيز ديگري بيشتر است. امروز هم معتقدم اينها مي خواهند به نظام آسيب بزنند اما توان آن را ندارند. 
 
وي با يادآوري ماجراي خانه نشيني رئيس جمهور، خاطرنشان كرد: در آن 11 روز خانه نشيني، اينها فكر مي كردند نظام با بحران هاي جدي مواجه مي شود. آنها انتظار داشتند مردم به خيابان ها بيايند و از اينها طرفداري كنند. اتفاقا يكي از نزديكان رئيس جمهور وقتي ديد اتفاقي نيافتاد، از وزرا مي پرسيد؛ آيا مردم خبر دارند كه رئيس جمهور در خانه نشسته است ؟! اما ديدند كه حتي هيات وزيران هم با آنها همراهي نكردند.
 
عضو شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايي در رابطه با اقدامات مجلس براي مقابله با جريان انحرافي افزود: ما در مجلس روز هاي اول به تذكر و گفتگو اكتفا كرديم. اما وقتي ديديم دارند از خطوط قرمز عبور مي كنند، اقداماتي را شروع كرديم كه اتفاقا همان ها از خانه پيغام فرستادند كه دست نگه داريد و گفتند ما چنين قصدي نداريم.
 
وي ادامه داد: اگر ما در انتخابات به توفيق برسيم كه انشاءالله با اقبال مردم خواهيم رسيد، به دنبال اين هستيم كه ريشه انحراف را از بيخ و بن بزنيم.
 
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم در خصوص نحوه تعامل حاميان دولت با هيات رئيسه مجلس نيز گفت: دوستاني كه بعدا جبهه پايداري را تشكيل دادند خودشان آقاي لاريجاني را آوردند. دو ماه قبل از عيد آقاي محصولي به ما گفتند دولت مي خواهد آقاي حداد رئيس مجلس شود. عيد ورق برگشت و گفتند نظر ما آقاي لاريجاني است. نامزد ما براي رياست مجلس آقاي حداد بود. در فراكسیون راي گيري شد و راي آقاي لاريجاني بالاتر بود و آقاي حداد هم طبق توافق در صحن نامزد نشدند. سه ماه نگذشته بود كه آقاي حسينيان آمد و گفت ما پشيمان شديم و مي خواهيم لاريجاني را پايين بكشيم. به آنها گفتم شما بايد اول فكر هايتان را مي كرديد و كسي كه بالا رفت ديگر به اين آساني ها پايين نخواهد آمد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
مادون قرمز _ دید در تاریکی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۹:۱۵ - ۳۰ دی ۱۳۹۰
۱
۲
" گفت آنچه یافت می نشود، آنم آرزوست"
.
تمام تشکیلات جبهه متحد در خدمت ریاست جمهوری قالیباف است.

و متاسفانه با نحوه عملکردی که من تاکنون از جبهه پایداری دیده ام،خود ِ این جبهه نیز مکمل رئیس جمهور شدن قالیباف است.
پاسخ
نگاه سیستمی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۱۳ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۰
۰
۱
جبهه متحد بدجوری بوی محافظه کاری میده.ایده آل این جبهه حفظ شرایط موجوده. این یک واقعیت بدیهیه
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها