کد خبر: ۳۵۷۶۹۶
زمان انتشار: ۱۲:۱۱     ۱۳ دی ۱۳۹۴
اولین نوشیدنی انرژی‌زای ارگانیک از زعفران تولید شد.
به گزارش پایگاه 598، احسان لطفی، مخترع این نوشیدنی در این باره گفت: مراحل تحقیقات این اختراع پس از عید سال 93 با همکاری دکتر رضایی، عضو هیأت علمی و دکتر حسینی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت جام آغاز شد.

وی در خصوص مزایای ویژه این نوشیدنی بیان کرد: کافئین ندارد و یکی از امتیازات مهم اختراعمان همین مطلب است؛ چراکه کافئین اعتیادآور است و مضرات بسیاری دارد؛ همچنین به‌دلیل آن که از مشتقات زعفران استفاده نشده، ارگانیک است.

لطفی با بیان این مطلب که این اختراع با هدف تعدیل کردن وضعیت نوشیدنی‌های کافئین‌دار و کوتاه کردن دست برندهایی همچون کوکاکولا، پپسی و هایپ صورت گرفته است، عنوان کرد: آماده همکاری با سرمایه‌گذاران هستیم.


منبع: ایسنا


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها