وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۵۷۱۷۴
زمان انتشار: ۱۳:۴۱     ۰۹ دی ۱۳۹۴
پرسپولیس در حال حاضر دو بازیکن مصدوم در لیست خود دارد و کادرپزشکی این به دنبال این هستند تا دو بازیکن ثابت این تیم را به بازی بزرگ هفته برسانند.
به گزارش پایگاه 598، علیرضا نورمحمدی که در دیدار برابر گسترش فولاد دچار مصدومیت شده بود همچنان درگیر این مشکل است و در تمرینات این هفته هم فشار زیادی به خودش وارد نکرد و بیشتر مشغول فیزیوتراپی بود. کاپیتان پرسپولیس که علیرغم درد در دیدار برابر پدیده هم به میدان رفت امیدوار است بتواند در این بازی حساس نیز در ترکیب تیمش حاضر شود.

احمد نوراللهی دیگر مصدوم پرسپولیس است که در دیدار پدیده هم حضور داشت و برانکو از وجود او سود برد. نوراللهی که یکی از ارکان تیم ملی امید نیز محسوب می شود طی هفته گذشته تمرینات اختصاصی و فیزیوتراپی خود را پشت سر گذاشت و به نظر می رسد در این دیدار حساس مشکلی برای حضور در ترکیب 11 نفره تیمش نداشته باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام