به گزارش پایگاه 598، محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی با بیان این
که سود و زیان کافئین موجود در مواد غذایی به میزان غلظت آن بستگی دارد،
گفت: کافئین اگر به مقدار کم مورد استفاده قرار گیرد برای همه افراد مفید
است.
وی در ادامه افزود: کافئین در چای و قهوه وجود دارد که اگر چای
به طور کم رنگ استفاده شود و در مصرف آنها زیادهروی نشود ضرری ندارد و
منع مصرفی برای هیچ گروه از افراد ندارد و همچنین خانمهای باردار نیز
میتوانند روزانه 1 الی 2 استکان چای و قهوه مصرف کنند و از فواید آنها
استفاده کنند.
این متخصص صنایع غذایی در رابطه با دیگر مواد غذایی
دارای کافئین گفت: نوشیدنیهای گازدار و نوشابههای انرژیزا نیز دارای
مقادیری کافئین هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی مصرف
انواع نوشابههای گازدار به دلیل مضراتی که دارند توصیه نمیشود و علاوه بر
این مصرف نوشابههای انرژیزا به دلیل مقادیر بالای کافئین موجود در آنها
دارای مضررات بیشتری است و به خصوص خانمهای باردار باید از استفاده آنها
حدالامکان خودداری نمایند.