به گزارش بولتن نیوز، پنجاه و هفتمین دوره سالانه مسابقه آواز یوروویژن قرار است خرداد سال آینده در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شود و طی آن زیباترین موسیقی کشورهای فعال عضو اتحادیه پخش اروپا، برگزیده شود.
برگزاری این مسابقات در حالی است که دولت آذربایجان برای ساخت مکان برگزاری این مسابقه بسیاری از مردم باکو را به زور از خانه و کاشانه شان بیرون رانده و خانه های آنان را ویران کرده تا در ویرانه این خانه ها سالن برگزاری مسابقه ی موسیقی اروپایی را بنا کند.
براساس این گزارش، دولت باکو در تاریخ ۲۶ اریبهشت اعلام کرد که استادیوم جدیدی در کنار میدان پرچم ملی با ظرفیت ۲۲٫۰۰۰ خواهد ساخت، اما در ۲۹ اردیبهشت پیشنهاد برگزاری مسابقه در استادیوم توفیق بهرمو یا مجموعهی ورزشی و هنری حیدر علیو ارائه شد. اما چند ماه بعد در 13 مرداد دولت این کشور از ساخت استادیوم جدیدی به نام Baku Concert Arena در کنار میدان پرچم در ساحل باکو ساخته خبر دادند که ظرفیت آن50 هزار نفر است.
با این حال مسئولین آذربایجانی در تلاشند که این مسابقه که مخصوص گروههای مبتذل و مستهجن است را در باکو ساماندهی کند. و این در حالی است که اکثریت مطلق مردم این کشور را مسلمانان و شیعیانی تشکیل می دهند که به دستور حکومت، اجازه عزاداری و بزرگداشت شعائر اسلامی را ندارند.
دولت آذربایجان سالهاست قصد دارد به هر طریق ممکن جوانان آذربایجانی را از دین جدا و مانند جوانان اروپایی به هرزگی و عیاشی مشغول سازد و از این طریق بساط دین را از جامعه بزداید. بر همین اساس قرار است در کنار مسابقه یوروویژن، همجنس بازان نیز رژه ای را در خیابانهای باکو داشته باشند.
خبر برگزاری این رژه را سازمان بین المللی همجنس بازان (LGBT Lezbiyan, Gey, Biseksual, Transvestit )در آمریکا داده است. این سازمان با انتشار اطلاعیه ای در سایت اینترنتی خود که در بسیاری از سایتهای توریستی غربی نیز منتشر شده است، اعلام کرد طی روزهای 22 الی 26 ماه مه آینده در آستانه برگزاری مسابقه موسیقی یوروویژن 2012 در باکو ، رژه سنتی همجنس بازان در باکو تدارک دیده شده است.به همین جهت نیز دو هزار همجنس باز از مناطق مختلف دنیا به باکو سفر خواهند کرد.
براساس این گزارش مجلس ملی جمهوری آذربایجان قبل از پذیرش عضویت در شورای اروپا در سال 2000 در اجرای یکی از پیش شرطهای عضویت در این شورا، تغییراتی را در قانون جزای این کشور تصویب کرد که به موجب آن، جرم تلقی شدن همجنس بازی از قانون جزای جمهوری آذربایجان حذف شد و این عمل در این جمهوری قانونی اعلام گردید.
درپی این اقدام مجلس و دولت جمهوری آذربایجان ، براساس گزارش خانم گلر احمداوا رییس کمیته دفاع از حقوق کودکان در جمهوری آذربایجان، تعداد همجنس گرایان در این جمهوری افزایش است.حدود دوسال قبل نیز رسانه های باکو اعلام کردند که برای اولین بار یک زوج همجنس گرا در جمهوری آذربایجان بطور رسمی تشکیل خانواده دادند.
تدارک برگزاری رژه سازمان همجنس گرایان آمریکا در باکو در حالی است که احزاب و گروه های مخالفان سیاسی در جمهوری آذربایجان از امکان برگزاری تجمع برخوردار نیستند و از سال 2003 میلادی (سال انتقال قدرت به الهام علی اف) رییس جمهوری کنونی آذربایجان پس از مرگ پدرش حیدرعلی اف، به هیچ تجمع سیاسی در جمهوری آذربایجان مجوز برگزاری داده نشده است. نمونه این مدعا دستگیری 45 نفر از فعالان مسلمان تنها به جهت شرکت در تجمعات مخالفت با منع حجاب در مدارس این کشور، است.
با این حال اکنون باید از دولت آذربایجان که اکثریت جمعیت کشورش را مسلمانان و شیعیان تشکیل میدهند و آذربایجان عضو کنفرانس اسلامی میباشد، پرسید که برگزاری این مسابقه در این کشور که این همه برای انجام آن جان فشانی و سعی و تلاش میکند و حتی حاضر است حقوق مدنی شهروندان خود را در راستای برگزاری آن پایمال نماید، چه ضرورت و فایدهی ملی، دینی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی برای این کشور دارد؟ آیا بهتر نیست به جای مشغول نمودن مردم مسلمان آذربایجان به این بی بند و باریهای غربی و مستهجن، به فکر حل و فصل مناقشهی قرهباغ و مشکلات اقتصادی عدیده ی آنان باشد. دولتمردان آذربایجان که این همه در تلاش هستند تا خود را بیشتر اروپایی جلوه دهند – البته از فرهنگ اروپا فقط به دنبال ابتذال و بیبندوباری آن هستند تا پیشرفتهای علمی ،تکنولوژیکی و... آن، تا بلکه بتوانند به عضویت اتحادیهی اروپا درآیند، خوبست نظری به کشور ترکیه داشته باشند که بعد از چندین دهه تلاش و قبول خفت و خواری بسیار و دست کشیدن از بسیاری از سنت و فرهنگ ملی و دینی خود و پذیرش فرهنگ منحط و رو به زوال غربی و اروپایی، هنوز هم به عضویت اتحادیه اروپا درنیامده است و از آن سر خورده شده است و غرور ملی آن خدشه دار گشته است.