کد خبر: ۳۵۴۸۴۹
زمان انتشار: ۱۰:۳۲     ۲۴ آذر ۱۳۹۴
محققان کره‌ای با استفاده از نور آبی ال‌ای‌دی و مواد حساسگر، موفق به شناسایی راهی برای جلوگیری از اجتماع یک پروتئین مغزی دخیل در بیماری آلزایمر شده‌اند.
به گزارش پایگاه 598، روش سرکوب شکل‌گیری پلاک‌های بتا آمیلوئید که عامل بیماری آلزایمر هستند، بر روی مگس‌های میوه آزمایش شد.

چان بئوم، از موسسه پیشرفته علم و فناوری کره در دائجون کره جنوبی اظهار کرد: این تحقیق بسیار چشمگیر است زیرا اولین موردی است که از نور و حساسگر‌ها برای متوقف کردن انباشت بتا آمیلوئیدها استفاده کرده است.

درمان‌های القا شده با نور که از حساسگرهای ارگانیک استفاده می‌کنند، دارای مزایایی برای مدیریت درمان در زمان و منطقه هستند.

در درمان‌های سرطان، پزشکان از درمان‌های فوتودینامیک استفاده می‌کنند که طی آن به بیمار، حساسگرهای ارگانیک تزریق شده و یک نور به توده بیمار تابانده می‌شود. اما چنین درمان‌هایی هیچ گاه برای درمان بیماری‌های تحلیل‌برنده عصبی استفاده نشده‌اند.

یافته‌های این تحقیق به نمایش راه‌های جدید برای درمان‌های تحلیل‌برنده عصبی از جمله آلزایمر پرداخته است.

آلزایمر زمانی آغاز می‌شود که پروتئین بتا آمیلوئید در مغز بیمار تولید و انباشت می‌شود.

این پروتئین که دارای ساختاری غیرعادی است، ‌با القای تخریب عملکرد مغز به سلول‌های مغزی آسیب می‌رساند. اگر بتوان تولید این پروتئین را در مراحل اولیه سرکوب کرد،‌ شکل‌گیری آن متوقف می‌شود و می‌توان از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری کرد یا جلوی پیشرفت آن را گرفت.

جزئیات بیشتر در مجله Angewandte Chemie منتشر شده است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها