به گزارش پایگاه 598، محمد دریایی درباره آداب صحیح غذا خوردن اظهار داشت: رعایت آداب صحیح
غذاخوردن و جویدن هر لقمه غذا حداقل 30 مرتبه بسیار به هضم بهتر غذا کمک
میکند.
وی گفت: معده و بدن غذای ساده را بهراحتی هضم و جذب
میکند، پس در هر وعده غذا، غذاهای متنوع مصرف نکنید و به یک نوع غذا بسنده
کنید و غذا را با دستگاههای زودپز، ماکروفر و ... دستخوش دگرگونی شدید
نکنید.
قبل از سیرشدن کامل, از غذا خوردن دست بکشید
این
مشاور طب سنتی ادامه داد: قبل از سیر شدن کامل, از غذا خوردن دست بکشید,
فواید این کار کنترل وزن، کاهش ریفلاکس یا ترش کردن معده و عمر طولانیتر
میشود.
بهتر است وعدههای غذایی 2 وعده صبح و شب باشد
دریایی
افزود: بهتر است وعدههای غذایی 2 وعده صبح و شب باشد، مثلاً 7 صبح و 7
شب، این نحوه غذا خوردن باعث پیشگیری از بیماریها بهخصوص چاقی و باعث
شادابی و نشاط میشود، پس وعدهها نباید بر اساس عادت یا زمانی غیر از
گرسنگی باشد.
وی خاطرنشان کرد: در رساله ذهبیه امام رضا(ع) آمده است
که افراد سالم روزی دو مرتبه صبح و شام غذا مصرف کنند ولی افراد بیمار,
دیابتیها, زنان باردار, سالمندان چند وعده و با حجم کم غذا مصرف کنند.
این
مشاور طب سنتی یادآور شد: همچنین افرادی که متابولیسم بالایی دارند,
بهدلیل داشتن تیروئید فعال و زیاد بودن اسید معدهشان تحمل گرسنگی را
ندارند و باید تعداد وعده غذایشان را افزایش دهند.
بین غذاها، غذاهای شُل مانند آشها و سوپها بهتر از غذاهای سفت است
دریایی
گفت: بین غذاها، غذاهای شُل مانند آشها و سوپها بهتر از غذاهای سفت است و
بهتر است حداقل روزی یک بار آش جو یا آلو، انار، زرشک، سماق، گشنیز و ...
بهاندازه یک پیاله کوچک مصرف شود، اما چون اکثر آشها و سوپها طبع سرد
دارند، بهتر است کمی زیره هم با آن مصرف شود.
وی اضافه کرد: خوردن
غذاهای سنتی نظیر کوفته، قیمه، قورمه، فسنجان، نیمرو، املت، کدوی بخارپز یا
تنوری و کباب گوسفندی بسیار مفید است.