به گزارش پایگاه 598، اسلام درخشان پور متخصص طب قرآنی و سنتی با اشاره به این که میوههایی که
خاصیت ضدویروسی بالایی دارند برای درمان آنفلوآنزا مفید هستند، اظهار کرد:
سییب و مرکبات بهترین میوههای با خاصیت بالای ضدویروسی هستند و برای درمان
آنفلوآنزا مفید هستند.
وی افزود: خوردن روزی یک بار دو عدد سیب،
مصرف روزانه 2 یا 3 عدد لیموترش تازه به ویژه در کنار وعدههای غذایی،
انواع مرکبات، پرتقال، نارنگی، نارنج، گریپفروت، انار، انجیر، آلبالو،
شربت عسل و لیموترش تازه، کاهو، کلم، هویج، لبو، شلغم، انواع تربها شامل
ترب قرمز، سفید و سیاه به مقدار کم، پیاز ، سیر و... برای درمان آنفلوآنزا
مفید است.
درخشانپور تصریح کرد: استفاده از سالاد میوهها و
سبزیجات، میوههای پاییزی و زمستانی از جمله مرکبات و سیب، عصاره میوهها،
دمنوشها، استراحت کافی، تغذیه سالم در وعدههای غذایی مختلف از بهترین
روشهای درمان آنفلوآنزا است.
این متخصص طب قرآنی و سنتی تأکید کرد:
باید به این نکته توجه کنیم خوردن انگور برای آنفلوآنزا مضر است باید از
مصرف انگور و خرمالو در این بیماران پرهیز کرد.
وی در پایان گفت:
مصرف دمنوشهایی شامل پونه، پونه کوهی، بادرنج بویه، اسطوخودوس، آویشن، گل
گاوزبان هر روز تا یک هفته برای درمان آنفلوآنزا مفید است.
ویتامین C
خاصیت بالای ضدویروسی دارد و بهترین ویتامین و ماده غذایی برای درمان
آنفلوآنزا است. میوهها، سبزیها و مواد غذای که حای مقادیر بسیاری از این
ویتامین هستند برای درمان آنفولانزا مفیدند.