وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۵۲۸۲۲
زمان انتشار: ۰۹:۴۵     ۰۹ آذر ۱۳۹۴
نیروهای امنیتی سعودی در استان الخبر تجمع کارگران خارجی را که به پرداخت نشدن حقوقشان اعتراض داشتند، در برابر مقر شرکت سرکوب کردند.
به گزارش پایگاه 598، نیروهای امنیتی سعودی در استان الخبر تجمع کارگران خارجی را که به پرداخت نشدن حقوقشان اعتراض داشتند، در برابر مقر شرکت سرکوب کردند.

به گزارش پایگاه اینترنتی "السبق" وابسته به وزارت کشور عربستان، در این واقعه یک کارگر معترض خارجی زخمی شد.

ایگاه اینترنتی "السبق" این کارگر به خاطر اقدام نیروهای امنیتی آل سعود در سرکوب کارگران معترض به تاخیر در پرداخت حقوقشان در استان "الخبر" واقع در منطقه "الشرقیه" مجروح شد.

سرهنگ "زیاد الرقیطی" سخنگوی پلیس منطقه الشرقیه گفت: نیروهای امنیتی چند کارگر معترض را بازداشت و نمایندگان شرکت را احضار کردند و تدابیر قانونی لازم را برای حل این مشکل خواستار شدند.    

عربستان هر از گاهی شاهد اعتراض کارگران خارجی مقیم در این کشور به خاطر پرداخت نشدن حقوق است.

این اعتراض ها به خاطر مشکلات مالی ناشی از کاهش بهای نفت، هزینه حمله به یمن و گسترش حمایت ریاض از گروه های تروریستی در سوریه، عراق و لیبی رو به افزایش است.
منبع : العالم
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام