کیروش البته به نظر نمیرسد که دمقابل این فشارها کوتاه بیاید، تورق تاریخ این مهم را نشان میدهد، کما اینکه در مقابل روی کین، دیوید بکهام و یاپ استام در منچستریونایتد هم در کنار سر آلکس فرگوسن کوتاه نیامد اما او این جنگ را دوست دارد و از آن استفاده می کند.
در واقع این جنگ از راه دور هم به سود مهدی رحمتی است و هم به سود کیروش و اگر به آنها باشد هرگز این جنگ روانی را پایان نمیدهند. رحمتی از وجود این فشار و حساسیت استفاده میکند و خودش را همیشه با انرژی و انگیزه بسیار زیاد به زمین چمن میبرد.
از سوی دیگر کیروش هم از این جنگ سرد و زیرپوستی استفاده می کند و دروازهبان هایش را با تمام قدرت میان این جنگ قرار میدهد. عکسی که او به همراه دروازهبان های تیم ملی گرفت در واقع حرکتی هوشمندانه برای وارد کردن این بازیکنان به میان آن جنگ بود.
کیروش با همان عکس و لشکرکشی که با دروازهبان ها در آن کنفرانس خبری دروازهبان ها را وارد این جنگ کرد و با لبخندی از سر رضایت خودش پشت آنها سنگر گرفت تا انگیزه آنها را بالا و بالاتر ببرد هرچند که با انتخاب اشتباه بیرانوند برای حراست از دروازه ایران، بازیکنی را به آوردگاه گوام برد که در تیم خودش هم فیکس نیست.
در واقع باید تاکید کرد که کی روش این جنگ را ادامه می دهد و بیش از قبل هم به آن خواهد پرداخت تا دروازه بان هایش علاوه بر انگیزه های معمول انگیزه های جدید دیگری هم داشته باشند.
به هر حال باید تاکید کرد که این جنگ سرد به شرط خارج نشدن از عرف و کشیده نشدن به سکوها اتفاق خوبی برای ساخت دروازهبان ای جدید محسوب میشود.