کد خبر: ۳۵۲۲۵۰
زمان انتشار: ۱۱:۰۲     ۰۵ آذر ۱۳۹۴
آیا می دانید که اگر پرتقال همراه با غذا میل نشود خواص بیشتری را به بدن می رساند؟ خوردن پرتقال در حال ناشتا توصیه می شود زیرا می تواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند.
به گزارش پایگاه 598، پرتقال یکی از پرطرفدارترین مرکبات است که به خاطر مقدار زیاد ویتامین های A، B و C و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیوم، فسفر و پتاسیم شناخته شده است. ارزش های غذایی بی نظیر آن باعث شده تا میوه ای عالی برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها شود.

پرتقال سرشار از آنتی اکسیدان است که روند پیر شدن ظاهری و درونی بدن را به تاخیر می اندازد و همچنین تاثیر خوبی در پاکسازی کبد، کلیه ها و روده ها دارد. همچنین نقش محافظتی در برابر بیماری های قلبی عروقی دارد زیرا جریان خون را بهبود می بخشد، فشار خون را تنظیم می کند و سطح تری گلیسرید را کاهش می دهد.

تاثیرات ضد افسردگی

یکی از خواص نه چندان ناشناخته پرتقال، تاثیرات ضد افسردگی است که البته دیگر مرکبات نیز چنین خواصی دارند.

مصرف این میوه و همچنین قرار گرفتن در معرض بوی طبیعی آن اثرات مثبتی بر حالات افسردگی، اضطراب، تحریک پذیری و پرخاشگری دارد. پرتقال سرشار از سرزندگی و شادی است و باید حتما در برنامه غذایی گنجانده شود.

آسم

اگر یک دوره مصرف پرتقال و آبمیوه طبیعی آن به مدت حداقل 10 روز رعایت شود، آسم و دیگر بیماری های سیستم تنفسی به طرز قابل توجهی بهبود می یابند. پرتقال به جدا شدن و دفع مخاط ها از مجاری تنفسی کمک می کند.

سرطان سینه

بعضی از تحقیقات نشان می دهند مصرف پرتقال ارگانیک می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد  و وضعیت افراد مبتلا را نیز بهبود بخشد.

دوران بارداری

پرتقال انتخابی عالی برای خانم های باردار به خصوص  در زمان های تمایل به خوردن مواد غذایی ترش و خنک است. پرتقال سرشار از اسید فولیک است که این ویتامین در مرحله زندگی جنینی بسیار اهمیت دارد. با این حال کسانی که از ترش کردن رنج می برند بهتر است در مصرف پرتقال افراط نکنند.

پرتقال را همراه با غذا میل نکنید!

بسیاری از افراد پرتقال را به عنوان دسر غذا انتخاب می کنند. اما بهتر است پرتقال با فاصله ای از وعده های غذا میل شود زیرا مقدار اسید و شکر موجود در آن باعث تخمیر مواد غذایی صرف شده می گردد که هضم نامطلوب، ترش کردن و ایجاد گازهای گوارشی را در پی دارد.

از طرفی خوردن پرتقال به دلیل خواص تقویت و احیا کنندگی در شب نیز توصیه نمی شود. بهترین زمان صرف این میوه خوشمزه صبح و در حال ناشتا است.

آیا پوست پرتقال  قابل استفاده است؟

پوست پرتقال بیشترین مقدار فلاونوئیدها؛ نوعی از آنتی اکسیدان ها را دارد که به پیشگیری و درمان طبیعی سرطان به خصوص سرطان پوست و سینه کمک می کند وهمچنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز کاهش می دهد.

همچنین ویتامین C موجود در پوست بیشتر از گوشت میوه است. این ویتامین خواص مدر،  پاک کنندگی و آرام بخشی دارد.

البته در صورت تمایل به مصرف پوست پرتقال باید انواع ارگانیک انتخاب شود تا مواد سمی و شیمیایی به بدن نرسد.

شربت دارویی پرتقال

این شربت دارویی خوشمزه و خنک کننده را حتما میل نمایید.

برای تهیه به 2 تا 3 عدد پرتقال کاملا شسته شده همراه با پوست نیاز دارید که باید به چهار تکه تقسیم کرده و در مخلوط کن بریزید. 300 میلی لیتر آب، تکه ای زنجبیل تازه در صورت تمایل و کمی عسل نیز اضافه کنید. همه مواد را به مدت یک دقیقه کاملا مخلوط کرده و پس از صاف کردن میل نمایید.

منبع: www.Ameliore ta sante.fr

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها