کد خبر: ۳۵۱۴۲۱
زمان انتشار: ۱۲:۲۴     ۳۰ آبان ۱۳۹۴
وزنه‌برداری قهرمانی جهان - آمریکا
سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان به انتقادات در مورد قرار گرفتن برخی ‌وزنه‌بردارران در گروه B مسابقات جهانی آمریکا پاسخ داد.
به گزارش پایگاه 598، به نقل از سایت فدراسیون وزنه‌برداری، پس از اعلام لیست نهایی رکوردهای ورودی ملی‌پوشان تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان، موجی از نظرات و عقاید مختلف در داخل کشور و بعضا بین خود وزنه‌برداران ملی‌پوش ایجاد شد که چرا سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری برای برخی وزنه‌برداران ملی‌پوش که می‌توانستند درگروه A اوزان خود وزنه بزنند طوری رکورد ورودی تعیین کرده که ملی‌پوشان کشورمان در سه وزن (62 ،69 ، و 105+ کیلوگرم ) درگروه B جای بگیرند؟

حسین توکلی، سرمربی تیم کشورمان با بیان این مطلب که بیش از هرچیز او به عنوان لیدر فنی تیم ملی معتقد است که وزنه‌بردارانش باید مثل یک سرباز درخدمت تیم ملی باشند و بدانند که جایگاه آنها جایگاه یک ورزشکار است، در خصوص اینکه چرا رکوردهای ورودی سه تن از ملی‌پوشان را طوری انتخاب کرده که آنها به ناچار در گروه B اوزان خود قرار گرفتند، اظهار داشت: اولا بد نیست که دوستان ورزشکارم بدانند جایگاه آنها، جایگاه یک ورزشکار است بنابراین اینکه آنها بخواهند به هر دلیل خود را وارد حاشیه کرده و از برنامه‌ای که کادر فنی برای‌شان ترسیم کرده چیزی فراتر بروند به هیچ وجه سودی برای خود آنها به دنبال نخواهد داشت. ورزشکار سرباز است و باید هر طور که کادر فنی و فدراسیون برایش برنامه‌ریزی می‌کند حرکت کرده و تابع تفکرات سرمربی تیم ملی باشد.

سرمربی تیم ملی ادامه داد: همه دوستان و عزیزانی که امروز به عناوین مختلف مشغول کارشناسی و تجزیه و تحلیل این موضوع یعنی قرار گرفتن برخی از ملی‌پوشان در گروه B هستند، حتما خوب می‌دانند که قرار گرفتن وزنه‌بردار در گروه‌های مختلف به هیچ وجه دست مربی نیست، بلکه این خود وزنه‌بردار است که تمریناتش نشان می‌دهد که توان رکوردی‌اش چقدر است. مربی تنها کاری که می‌کند این است که ببیند ورزشکارش با چه رکوردهای ورودی می‌تواند در جدول بماند و برای کسب موفقیت با رقبا رقابت کند، بنابراین کارایی و توان خود شخص است که اندازه رکوردهای او درجدول  را مشخص می‌کند.

قهرمان المپیک سیدنی خاطرنشان کرد: به همین دلیل مربی تنها نقش ثبت کننده این رکوردها در جداول را دارد تا ورزشکارش با توان واقعی که دارد به مصاف رقبا برود.کادر فنی هیچ دخل و تصرفی در قرار دادن وزنه‌بردار درگروه A یا گروه B ندارد. این را بد نیست دوستانی که بیرون از گود نشسته‌اند و بدون اینکه اطلاعات فنی دقیقی از شرایط وزنه‌بردار داشته باشند برای خودشان کارشناسی می‌کنند و چپ و راست به ریز و درشت تیم گیر می‌دهند، بدانند. ورزشکار بی چون و چرا به عنوان یک سرباز باید در خدمت تیم و کادر فنی باشد. اینکه چه ورزشکاری کجا قرار می‌گیرد و دیگری کجا وظیفه کادر فنی است که شب و روزشان را با شاگرد خود گذرانده‌اند نه دوستانی که بیرون هستند و بدون دانستن حقایق و توان واقعی وزنه‌برداران کادرفنی را نقد می‌کنند.

حسین توکلی تاکید کرد: با توجه به اینکه فدراسیون جهانی سهراب مرادی را به اجبار از ما گرفت و ما نمی‌توانیم در نبود بهداد و سعید محمدپور او را هم در مسابقات جهانی داشته باشیم، ضمن اینکه شرایط مجید عسگری هم خیلی شرایط ایده‌آلی نیست و سفر طولانی این وزنه‌بردار برای رسیدن به آمریکا باعث شد او هم با یک هفته بی‌تمرینی به ما بپیوندد دست به دست هم داده تا خیلی وضعیت تیم ملی وضعیت ایده‌آلی نباشد، بنابراین توقع من به عنوان سرمربی تیم ملی از وزنه‌بردارانم این است که این شرایط را به درستی درک کرده و بدانند که باید از تمام توان و جان خود برای موفقیت تیم مایه بگذارند. ما حقیقتا با این شش، هفت نفری که دراختیار داریم باید هر طور شده با استفاده از نقاط ضعف رقبا و فضاهایی که برای موفقیت ممکن است در لحظه به ما تعلق پیدا کند، نهایت استفاده لازم را برده و بدون هیچ نظر و عقیده شخصی درخدمت تیم ملی باشیم.

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان بابیان این مطلب که اگر وزنه‌بردار انگیزه و توانش را داشته باشد حتی از گروه B هم می‌تواند بالاتر از وزنه‌برداران گروه A  قرار گرفته و نتایجی باورنکردنی را برای خود و تیمش رقم بزند، یادآور شد: یادم هست سال 2001 و در رقابت‌های جهانی آنتالیا وزنه‌بردار روس‌ها در وزنی که خودم در آن وزنه می‌زدم طوری وزنه زد که همه مدعیان گروه A را کنار گذاشت و آنجا قهرمان شد. یا در تیم نوجوانان که باز هم من توفیق سرمربی‌گری‌اش درسال 2014 را داشتم، کیانوش باقری که شاگردم بود از گروه B همه وزنه‌برداران گروه A را پشت سر گذاشت و قهرمان آسیا شد.

توکلی عنوان کرد: بهادرمولایی و بقیه بچه‌ها خودشان هم خوب می‌دانند که من جز واقعیت رکوردی آنها چیزی را به هیئت برگزاری انتقال ندادم. فکر می‌کنم این‌ها بهانه‌گیری‌های بی موردی است که بیشتر ذهن ورزشکار را درگیر خود کرده و توانش را بی‌خود و بی جهت تحلیل می‌برد. بهادر حتما می‌تواند با تمرکز بیشتر در گروه B که مطمئنا آنجا هم کار راحتی را با رقبایش نخواهد داشت بیاید و کارش را با کمترین استرس مسابقه‌ای ممکن به اتمام برساند. اینجا من می‌دانم که بهادر مولایی و یا بقیه بچه‌ها با چه شرایط بدنی و رکوردی در این رویداد حاضر شدند نه آن دوستانی که ندانسته و تنها با مقایسه بهادر سال 2013 که نایب قهرمان جهان شد شرایط موجود را می‌سنجند. این تفکر یک تفکر فوق‌العاده اشتباه است. این بهادر با آن بهادر مولایی خیلی فاصله دارد. من حتی همین رکوردهایی را هم که برایش گرفتم به نوعی یک ریسک انجام دادم، چون می‌دانم که او با شرایط آرمانی گذشته‌اش فاصله دارد.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها