کد خبر: ۳۵۱۱۷۹
زمان انتشار: ۱۱:۱۵     ۲۸ آبان ۱۳۹۴
وزیر کار با طرح این سوال که آیا دولت مجری ایجاد اشتغال است؟ گفت: در حال حاضر رابطه معناداری بین مزد و بهره وری وجود ندارد.
به گزارش پایگاه 598، علی ربیعی گفت: برای ایجاد تغییر و تحول در کشور، نیازمند توسعه منابع انسانی هستیم تا از طریق این تحول بتوانیم برنامه های توسعه را به جلو ببریم. یکی از ویژگی های دولت تدبیر و امید آن است که به آنچه ندارد و نمی داند، اذعان می کند و به داشته های دیگران احترام می گذارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه افزود: بسیاری از کشورهای تازه صنعتی شده از طریق مسیرهای مشخص و میانبر توانسته اند مسیر توسعه را طی کنند. وی به تجارب کشورهای برزیل مکزیک، هند، سنگاپور و مالزی در این زمینه اشاره کرد و گفت: با مطالعه کشورهای یاد شده مشخص می شود که آنها تمرکز خود را بر توسعه منابع انسانی قرار داده اند.

ربیعی خاطرنشان کرد: این کشورها به پرورش نوین منابع انسانی توجه کردند تا بتوانند تحول ایجاد کنند. وی به تجربه کشور هند اشاره کرد و افزود: این کشور توسعه منابع انسانی خود را در حوزه فناوری اطلاعات انجام داده است.

وی با طرح این پرسش که آیا دولت، مجری ایجاد اشتغال است؟ تاکید کرد: دولت باید تحرک لازم را در بازار کار ایجاد کند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به وضعیت دستمزد نیز اشاره کرد و گفت: هنوز نتوانسته ایم میان دستمزد و بهره وری رابطه معناداری ایجاد کنیم.

ربیعی به فرهنگ کار نیز اشاره کرد و گفت: نگرش کار باید تغییر کند؛ این موضوع نیاز به کار عمیق دارد. مطالعه ای که در سال ۱۳۸۷ انجام شد نشان داد که بیشتر ایرانی ها اعلام می کردند دستمزدی که دریافت می کنند فقط برای ۲ روز کار است.

وزیر کار افزود: این نگرش به دلیل سیاست های پوپولیستی ایجاد شد که متاسفانه در سال های گذشته نیز اتخاذ شده بود. وی با بیان اینکه دولت نمی تواند مشکلات را با جراحی حل کند، ادامه داد: در برنامه ششم توسعه موضوع توسعه انسانی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه توسعه باید در بخش های مختلف اقتصادی اعم از صنعتی، کشاورزی و خدمات ایجاد شود، افزود: مهارت یکی از ارکان مهم برای تحقق این امر است. ربیعی با اشاره به آموزش مهارت برای دانش آموختگان دانشگاهی گفت: متاسفانه فارغ التحصیلان دانشگاهی در بسیاری از موارد فاقد مهارت کافی برای انجام کار هستند.

ربیعی با بیان اینکه در شورای عالی اشتغال به این مهم توجه شده است، افزود: مهارت آموزی رابطه تنگاتنگی با فقرزدایی دارد. مطالعات زیادی روی مهارت و کاهش فقر انجام شده که نشان می دهد افزایش مهارت در میان مردم می تواند در زدودن فقر موثر باشد.

وزیر کار تاکید کرد: صلاحیت حرفه ای با جدیدت در حال پیگیری است؛ ضمن آنکه آموزش های مهارت باید از آموزش های رسمی جدا شود. در توسعه منابع انسانی باید بیاموزیم که همگی مسئله واحدی داریم و باید مهارت را تا سطح سازمانی در جامعه ارتقا دهیم.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها