به گزارش پایگاه 598، مرتضی صفوی، در رابطه با خواص درمانی کدو حلوایی اظهار داشت: کدو حلوایی
یک سبزی مناسب به دلیل خواص درمانی بیشمار بوده که بهدلیل آنتیاکسیدان
بالا ویتامین C و بتاکاروتن برای درمان افسردگی توصیه میشود.
وی
افزود: جهت پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا به ویژه در زمستان و پاییز مصرف
کدو حلوایی توصیه شده همچنین به دلیل وجود آنتیاکسیدان آن همچون
گوجهفرنگی خواص پیشگیرانه در ابتلا به سرطان پروستات دارد.
این
متخصص تغذیه ادامه داد: همچنین مصرف کدو حلوایی بیماریهای چشمی همچون آب
مروارید را درمان کرده و برای کاهش فشار خون و کاهش بیماریهای قلبی و
استفاده از آن در وعدههای غذایی توصیه میشود.
به گفته صفوی مصرف
کدو حلوایی بر روی سیستم ادراری و مثانه نیز تأثیر گذاشته و از سنگ کلیه
جلوگیری میکند و میتوان از آن هنگام طبخ سوپ استفاده کرد و از خواص
درمانی آن بهرهمند شد.
وی در مورد مصرف کدو سبز یا خورشتی گفت:
کدوی سبز نیز برای درمان آسم، خونریزیهای معده، روده و بیماریهای چشمی
مناسب است و این میوه منبع غنی ویتامین C،A، بتاکاروتن، فسفر، مس، پتاسیم،
منیزیم و فیبر بالا است؛ لذا برای ناراحتیهای گوارشی مصرف آن بسیار توصیه
میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به فیبر بالای موجود در کدو
حلوایی گفت: مصرف کدو حلوایی برای کسانی که قصد لاغر شدن دارند بسیار مناسب
است و همچنین دارای امگا 3 بوده و خاصیت ضد التهابی و ضد دیابتی دارد و
انسولین خون را نیز تنظیم میکند.
صفوی خاطر نشان کرد: مصرف کدوی
سبز برای پیشگیری از کبودی صورت آن توصیه شده و همچنین دارای خاصیت ضدپیری
بوده و حافظه را تقویت میکند و به دلیل اینکه 95 درصد کدو آب است و 100
گرم آن 25 کالری دارد در رژیمهای غذایی جهت لاغری و چربیسوزی توصیه
میشود.