به گزارش پایگاه 598، حزب الله سایبر - سرویس سیاسی: مسئله نفوذ در کشور ما در کدام حوزه ها بیشتر خطر آن احساس می شود؟
دکتر لاله افتخاری: بنده ابتدای سخن را مزین می کنم به فرمایش حضرت علی (ع) که فرمودند: " إِنَّ الشَّيْطانَ قَدْ جَمَعَ حِزْبَهُ، وَ اسْتَجْلَبَ خَيْلَهُ وَ رَجْلَهُ" یعنی شیطان همه قوای خود را از سواره نظام و پیاده نظام به کار گرفته است به این دلیل که به حق حمله کند. به نظر بنده، همانطوری که سه ماه قبل بنده در مجلس طی نطقی عرض کردم که نفوذ دشمن در دوران پسا برجام در همه عرصه ها می تواند باشد. و ضمن اینکه نمی توان گفت که کدام عرصه مهم تر است. هر چند که عرصه فرهنگ می تواند عرصه های دیگر را بسیار تحت تاثیر خودش قرار بدهد و هرچند که باز اقتصاد و این قبیل مسائل هم همینطور است.
چون این ها همه به هم پیوند خورده است، بحثی که هست این می باشد که ما باید در عرصه امنیتی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دل گران این موضوع باشیم. زیرا اگر شرکت هایی از خارج که به داخل در رفت و آمد می باشند، اگر ما برای این ها دقت کافی وجود نداشته باشد و اگر یک بسته جامعی برای آن ها تدارک دیده نشود که پیوست فرهنگی داشته باشد و تولید ملی ما از آن آسیب ببیند، در نتیجه اقتصاد مقاومتی نیز تحقق پیدا نمی کند و هم اشتغال از بین می رود.
رابطه بین وابستگی به دنیا و اقتصاد مقاومتی را چطور می شود پیدا کرد؟
ببینید این رویکرد باعث می شود، به جای اینکه با دشمن مقابله کنیم به او احساس وابستگی بیشتر بکنیم و لحظه ای که آن ها بخواهند دست خودشان را بردارند، مثل بعضی از کارهایی که در مالزی و برخی کشور ها کردند، مشکلات خیلی جدی را در اقتصاد ما، یک شبه وارد کنند که بعد ما نتوانیم آن را جبران کنیم. در حالیکه ما این مدت در حقیقت به نحوی استقلال داشتیم از این نظر که اگر فرمایش حضرت آقا که بحث اقتصاد مقاومتی و اقتصاد غیر وابسته به نفت بود اجرا می شد و کاملا تحقق پیدا می کرد ما از این خیلی قوی تر بودیم.
نفوذ را از کدام منظر حساس تر می دانید؟
هنگامی که افرادی به عنوان حالا متخصصینی کارگزارنی از کشور های مختلف برای سرمایه گذاری می آیند، ممکن است که این ها عوامل امنیتی باشند، همچنان که یک سفارت شد لانه جاسوسی امکان این است که افراد در قالب شرکت ها، موسسات، کارخانجات، سرمایه گذاران، گردشگران، حتی افرادی به نام اساتید دانشگاه بیایند و دانشجویان نخبه مارا شناسایی کنند و به عنوان یه نگاه تعاملی علمی این ها را ببرند در کشور های خودشان تربیت کنند.
این که یک دانشجو خودش می رود خیلی تفاوت دارد با اینکه یک فردی به اسم یک شخصیت از کشور هایی که همیشه سابقه دشمنی شان با ما به خاطر هست، بیاد و نیرو گزینی کند. و به نظر بنده این خطر از هسته ای و این ها بسیار بسیار بالاتر است.
ما داریم از قبل از برجام می بینیم که بحث فرهنگی شروع شده بود و هر چه به طرف انتخابات امسال می رویم، آثار فعالیت های فرهنگی با نگاه غرب مصطلح در حوزه زنان و خانواده دارد می آید به نحوی که کاملا به نام دفاع از حقوق زنان همه احکام شرع، فقه، حتی قانون اساسی که برگرفته از شرع می باشد، را دارد زیر پا می گذارد و به نحوی گاهی در این مسائل جلو افتادند در این مسائل بعضی از افراد به نام دفاع از حقوق زنان شاید در کشورهای لاییکی که از این جهت هیچ چارچوبی را برای خودشان به تصویر نمی کشند، از آن ها هم دارند جلوتر می افتند. و به نظر این خطر است و دنیا به خاطر اقداماتی که ما انجام می دادیم و پیامی که حضرت آقا در مورد الگوی سوم زن و خانواده صادر کردند که ببریم این را معرفی کنیم که شامل یک الگوی نه افراطی و نه تفریطی و نه زن سالار و نه مرد سالار، الگوی حق سالاری که داریم میبیریم.