به گزارش سرویس خواندنی های 598 دکتر امير هوشنگ
يوسفيافزود: در کشورهايي مانند هندوستان به علت مصرف زياد فلفل و در کشور
ژاپن به علت مصرف غذاهاي دودي شده ميزان بروز سرطان در اين کشورهاي بسيار
زياد است.
وي ادامه داد: ابتلا به يک نوع از کمخوني ارثي،
پوليتهاي داخل معده و همچنين ورود باکتري هيکوباکترپيلور همراه غذا به
داخل معده از عوامل ديگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است.
اين متخصص
بيماريهاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي با ذکر
اينکه در سال ۲۰۰۶ در جهان ۲۲ هزار و ۲۸۶ نفر به سرطان معده مبتلا شدهاند،
اظهار داشت: احساس ناراحتي در ناحيه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع
سياه رنگ از علائم باليني بروز اين بيماري است.