کد خبر: ۳۵۰۵۳
زمان انتشار: ۱۳:۴۱     ۲۳ دی ۱۳۹۰
افشای ماهیت جنایتکارانه گروهک تروریستی کومله و انتشار اخباری در مورد عملکرد این گروه از سوی سایت بولتن نیوز، سران کومله را بر آن داشت تا با انتشار مطلبی، بولتن نیوز را سایت نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی  و به طور ویژه وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارزیابی کنند. حال آن که بولتن نیوز سایتی مستقل مانند بسیاری از سایت های اطلاع رسانی است و هر رسانه ای مشی ویژه خود را دارد و به معنای وابستگی ارگانی به دستگاه های اجرایی نیست




هادی صوفی زاده از اعضای گروهک کومله در این مطلب نوشته است: در طول چند سال گذشته و همزمان، با اوج گرفتن و گسترش اینترنت و همچنین بکار بردن اینترنت، از سوی فعالین سیاسی، جمهوری اسلامی برای تسلط، اشراف و پیشدستی خود، بر فضای مجازی، به شیوه ای گسترده، به سایت های ارتباطی اعضاء و هواداران جنبش کرد، نفوذ کرده و توانسته است، با استفاده از تاکتیک جنگ نرم، سوراخی بزرگ را در داخل جریان های سیاسی کردستان ایران درست کند و با این شیوه ضربه تاثیرگذاری را به اتحاد و یکپارچگی ملت مان وارد کند. لازم است گفته شود که، در زمینه بروز و اوج گرفتن اختلافات، انشعاب ها و جدایی هایی که در احزاب وجود دارد، جایی نیست که در این مشکلات، جا پنجه جمهوری اسلامی در آن مشاهده نشود.

نویسنده در ادامه مدعی شد: بعد از حمله اینترنتی عوامل رژیم، برای از هم پاشیدن وضعیت روانی فعالین کردستان، نوبت به حمله کردن به نمایندگان حزب دمکرات کردستان ایران، در سایت "روژهه لات تایمز" رسیده بود، که نزدیک به صد کامنت بدون نام و نشان، در مورد آن نوشته شده است. در حقیقت این توطئه، زدن تیر خلاصی از سوی دستگاه جنگ نرم جمهوری اسلامی، در میان دو جریان حزب دمکرات، بوده است .

نویسنده گروهک تروریستی کومله در ادامه به بیان تاریخچه جنگ نرم پرداخت و مدعی می شد که عوامل جنگ نرم جمهوری اسلامی، در کردستان برای به پیش بردن ماموریت هایشان، از اهرم های مختلفی استفاده می کنند و با ایجاد تعدادی سایت و یا نفوذ در سایت های بخشی از فعالین سیاسی، بالشان را بر فضای مجازی گسترده، باز کرده و می بندند و در عمل از فرصتی برای پاسخ دادن به کارهای خود، بهره برده اند.



هادی صوفی زاده می افزاید: بطور عام عوامل جنگ نرم رژیم، با ایجاد سایت های مختلف یعنی سایت های مشخصی همچون:(سایت کردستان امروز)، و یا سایت های بی نام و نشانی همچون:(ضد پژاک، دیار و نادیار، کومله 1917) و در همان حال نیز، نفوذ به آن سایت هایی که میدان انتقاد و تسویه حزب هستند، همچون (روژهه لات تایمز) و یا در میان افکار عمومی، همچون سایت های حزبی، شناخته شده همچون:(سایت بیان)، و.... از این راه ها توانسته اند، مشکلات و اختلافات میان احزاب را عمیق تر و بیشتر کنند.

نویسنده عضو کومله در ادامه آورده است: سایت "بولتن نیوز"، ارگان سپاه پاسداران، خیلی وقت ها برای اثبات خبرهایش به منبع سایت "روژهه لات تایمز" پشت بسته است. بولتن نیوز و کومله 1917 که سایت های ارگان های امنیتی جمهوری اسلامی هستند با انتشار مقالات و اخبار دروغین سعی در انحراف افکار عمومی دارند و لازم است که افکار عمومی توجهی به این دو سایت نکنند.

نویسنده در ادامه بدون اینکه سند و معیاری برای وابستگی بولتن نیوز به سپاه پاسداران ارائه کند، چنین نتیجه می گیرد: تمام اطلاعات، این را نشان می دهند، که منبع نیروی انسانی و مادی جنگ نرم جمهوری اسلامی، "سایت بولتن نیوز"، ارگان سپاه پاسداران، است که ارگان خبری و داخلی سپاه پاسداران نیز می باشد.

جالب اینکه با این اطلاعات ناقص و تنها به جهت افشای ماهیت جنایتکارانه کومله توسط بولتن نیوز، نویسنده این سایت را از طرفی ارگان رسمی سپاه پاسداران می داند و از طرف دیگر مدعی می شود" در فضای مجازی، افرادی هستند، که بطور مخفی و نیمه مخفی، در عمق و جریان جنگ نرم کار می کنند و به دلیل وضعیت دشوار(پیچیده ای) که بکار می برند، امکان دست رو کردنشان خیلی سخت است".



گفتنی است بولتن نیوز در راستای وظایف رسانه ای خود تنها به انتشار اخبار درون گروهی این گروهک تروریستی پرداخته است

این در حالی است که بیشترین اخبار در اردوگاه کومله مربوط به رابطه های نامشروع و حذف درون گروهی افراد توسط سران کومله است و منابع خبری از درون اردوگاه کومله و همچنین مناطق اطراف که شاهد عملکرد و فعالیت های اعضای کومله هستند، این اخبار را به رسانه ها و از جمله بولتن نیوز می رسانند.

بهتر است نویسنده این مطالب اشاره می کرد که کدام خبر بولتن نیوز و کدام دسته از اتفاق ها و حوادث ماه های اخیر اشتباه و دروغ بوده و با استناد به موارد آن، ثابت می کرد که چه چیز حقیقت است؟

در سال های اخیر، کومله نیز مانند بسیاری از احزاب و گروه ها و افرادی که عملکرد قابل قبولی نداشته اند از این که سایت های اینترنتی گسترده شده اند و هر کس با یک وبلاگ می تواند به خبررسانی بپردازد و عملکرد آنها را افشا کند عصبانی هستند.

در حالی که اگر مدعی دموکراسی و مردم سالاری و حقوق بشر هستید باید از اطلاع رسانی و افشاگری استقبال کنید و به اخبار و گزارش ها پاسخ دهید تا مردم و کسانی که متاثر از عملکرد کومله در کردستان ایران و عراق هستند، قضاوت کنند که چه کسی درست می گوید و آیا رفتار وعملکرد کومله با رضایت مردم همراه بوده است یا خیر؟

این که در مقابل افشاگری و خبر رسانی چند سایت و وبلاگ کم بیاورید و قادر به پاسخ گویی نباشید و این سایت را به یک دستگاه نظامی بزرگ وابسته بدانید، نتیجه ای در قضاوت مردم ندارد زیرا عملکرد یک سایت در خبر رسانی با نقش و عملکرد یک دستگاه نظامی بزرگ  مانند سپاه پاسداران، قابل مقایسه نیست و با این ترفند و فرافکنی نمی توانید خود را از پاسخ گویی و قضاوت افکار عمومی و اثری که این اخبار بر ذهن مردم کردستان و ایران وعراق می گذارد، نجات دهید.

بهتر است که به جای این که فرافکنی کنید و سایت ها را وابسته به این و آن بدانید، به سوال رسانه ها و مردم در مورد عملکرد کومله پاسخ دهید و گفتن این کلمات که این سایت ها وابسته به ارگان های نظامی وامنیتی هستند، مشکل شما را حل نخواهد کرد و افکار عمومی همچنان در مورد عملکرد گروه ها واحزاب از جمله کومله و دموکرات سوالاتی دارند که باید پاسخ گو باشید...

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها