کد خبر: ۳۵۰۱۸۶
زمان انتشار: ۱۲:۴۱     ۲۳ آبان ۱۳۹۴
رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به مطلبی درباره لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی با دستور وزیر بهداشت واکنش نشان داد.
به گزارش پایگاه 598، در روزهای گذشته حسن رکنی معاون وزیر جهادکشاورزی از لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی با دستور وزیر بهداشت خبر داده است بطوریکه در گفت‌وگویی با یکی از رسانه‌ها عنوان کرده است: «خوشبختانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شخص وزیر براساس کارهای کارشناسی که انجام شده بود، در این زمینه اعلام موافقت کردند».

در این رابطه رسول دیناروند با واکنش نسبت به این مطلب به تسنیم عنوان کرد: دراین باره جلساتی تشکیل شده است ولی هنوز نهایی نشده و به جمع بندی نرسیدیم.

موضوع استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی مبحثی چالش برانگیزه بوده؛ بطوریکه سازمان غذا و دارو به هیچ عنوان مجوز استفاده از خمیر مرغ را نمی‌دهد، ولی دامپزشکی برخلاف وزارت بهداشت استفاده از خمیر مرغ را مجاز می‌داند.

در نهایت تنها پیشنهادی که مسئولان وزارت بهداشت در این باره به مردم ارائه کردند این بود که مردم در زمان خرید مرغ اجازه ندهند مرغ خریداری شده توسط فروشنده پاک شود زیرا درو ریزهای مرغ برای محصول خمیر مرغ استفاده می‌شود.

از طرفی هم با وجود دستگاه‌های مکانیزه جدید برای تهیه خمیر مرغ مشاهده می‌شود که مرغ کامل را با پوست داخل دستگاه چرخ می‌کنند تا در محصولات سوسیس و کالباس استفاده شود، درحالیکه از نظر شرعی نیز باید برخی رگ‌ها و قسمت‌های مرغ جدا شود.

در نهایت حدود یک ماه است که سازمان بهداشت جهانی به طور رسمی به تمام کشورهای دنیا عنوان کرده است که عامل نخست سرطان در مقوله تغذیه مصرف سوسیس و کالباس است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها