به گزارش پایگاه 598، حسن مکرمی گفت: یک گیاهی است که با فرآوری و تخمیر به صورت شکل ظاهری درمیآید.
وی
افزود: در خرید چای باید از محل فرآوری، بستهبندی و نگهداری بهداشتی آن
اطمینان داشته باشیم و بسته چای باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت
باشد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: در مصرف چای باید بدانیم که
افزودنیهای آن مجاز بوده و از آنجا که برخی چایها از مبادی غیرقانونی
وارد کشور میشوند ممکن است دارای عوارض زودهنگام و یا دیرهنگام بالینی
باشند.
وی با بیان اینکه مهمترین موضوع در مصرف چای اطمینان از
سلامت چای، زمان مصرف و استفاده محدود و کمرنگ است، افزود: از آنجا که چای و
همه دم نوشها با فلزات دو ظرفیتی غیرهم ترکیب میشوند و اجازه جذب آهن یا
کلسیم را نمیدهند لازم است یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از مصرف غذا از
خوردن چای پرهیز شود.
مکرمی اظهار کرد: شهروندان در خرید چای دقت کنند که برچسب کنترل اصالت سلامت کالا بر آن نصب شده باشد.
مکرمی
اظهار کرد: چای به خاطر داشتن ترکیبی به نام پانون رفع خستگی میکند اما
نباید از چای پررنگ استفاده کنیم چرا که مصرف چای پررنگ ادرار آور است و
موجب از دست رفتن آب بدن میشود.