به گزارش پایگاه 598، عادت غذایی ایرانیان نیز همانند دیگر ابعاد زندگی آنها، ملغمه ای از سنت و
مدرنیسم است، این رفتار غذایی که نه از مواهب سنت برخوردار است و از منافع
غذاهای مدرن، و البته معایب و آفت های هر دو را هم دارد، این وضعیت باعث
شده است بیماری های قلبی و عروقی و گوارشی و بدن های چاق ارمغان این وضعیت
برای ایرانیان باشد.
مصرف ماست با اسفناج به دلیل تشکیل اگزالات کلسیم، مولد تشکیل سنگ کلیه و مثانه است، مصلح ماست و اسفناج، زعفران و گردو است.
مصرف
همزمان ماست و غذاهای گوشتی، یکی از ممنوعات طب اسلامی و سنتی به حساب می
آید. طبق گفته حکما، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه
تولید بلغم می کند، موجب فساد گوشت در معده و در برخی موارد بروز لک و پیس
می شود.