شاخص قیمت بخش صنایع مواد غذایی و آشامیدنی با 1.9 درصد افزایش نسبت به فصل قبل به عدد 237.6 رسیدکه این بخش رتبه دوم تأثیر افزایشی را در شاخص کل به خود اختصاص داده است. رشته فعالیتهای کشتار دام و طیور با 8.9 درصد و اماده سازی، آرد کردن غلات و حبوبات با 3.2 درصد افزایش نسبت به فصل قبل به ترتیب بیشترین تأثیر را در افزایش شاخص این بخش داشتهاند.
شاخص قیمت بخش تولید محصولات از توتون، تنباکو و سیگار با 16.5 درصد افزاش نسبت به فصل قبل و رسیدن به عدد 189.8، رتبه سوم تأثیر افزایشی در شاخص کل را به خود اختصاص داده است.
بخشهای تولید وسایل نقلیه موتوری، تریلر و نیم تریلر با 0.1 درصد و تولید پوشاک، عمل آوردن و رنگ کردن پوست خزدار با 4.1 درصد افزایش نسبت به فصل قبل به ترتیب رتبههای بعدی تأثیر افزایشی در شاخص کل را داشتهاند.
براساس گزارش مرکز آمار اعداد شاخص قیمت مربوط به بخشهای کاغذ و محصولات کاغذی و تولید سایر محصولات کانی غیرفلزی نسبت به فصل قبل بدون تغییر بودهاند.
شاخص قیمت بخش تولید فلزات اساسی با 3.5 درصد کاهش نسبت به فصل قبل و رسیدن به عدد 184.5 بیشترین تأثیر کاهشی را بر شاخص کل در فصل مورد نظر داشت است. تولید محصولات اولیه آهن و فولاد با 2.8 درصد، تولید فلزات اساسی گرانبها و فلزات با 7.3 درصد و تولید محصولات اساسی مسی با 8.1 درصد کاهش نسبت به فصل قبل به ترتیب بیشترین تأثیر را در کاهش شاخص این بخش داشتهاند.
شاخص قیمت بخش صنایع محصولات شیمیایی با 4.9 درصد کاهش نسبت به فصل قبل به عدد 201.8 رسید؛ این بخش رتبه دوم تأثیر کاهشی را در شاخص کل به خود اختصاص داده است. رشته فعالیت تولید مواد پلاستیکی به شکل اولیه و ساخت لاستیک مصنوعی با 12.3 درصد کاهش نسبت به فصل قبل بیشترین تأثیر را در کاهش شاخص این بخش داشته است.
شاخص قیمت بخش ماشین آلات و دستگاههای مولد و انتقال برق با 3.0 درصد کاهش نسبت به فصل قبل به عدد 222.1 رسید؛ این بخش رتبه سوم تأثیر کاهشی را در شاخص کل به خود اختصاص داده است. رشته فعالیت تولید سیم و کابل عایق بندی شده با 5.4 درصد کاهش نسبت به فصل قبل بیشترین تأثیر را در کاهش شاخص این بخش داشته است.
بخش های تولید منسوجات با 0.4 درصد، تولید محصولات لاستیکی و پلاستیکی با 0.3 و تولید ابزار پزشکی، اپتیکی، ابزار دقیق و انواع ساعت با 1.5 درصد کاهش نسبت به فصل قبل به ترتیب رتبههای بعدی تأثیر کاهشی در شاخص کل را داشتهاند.