وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۳۴۶۳۳
زمان انتشار: ۰۱:۰۰     ۲۱ دی ۱۳۹۰
قیمت جهانی نفت در معاملات روز سه شنبه 81 سنت افزایش یافت و به ۱۱۳.۲۶ دلار در هر بشکه رسید.
به گزارش سرویس خواندنی های 598 به نقل از بلومبرگ ونزوئلا اعلام کرد در صورت تحریم نفت ایران اوپک نباید در بازار نفت دخالت کند.
اتحادیه اروپا قصد دارد در نشست اواخر ژانویه خود طرح تحریم نفت ایران را مورد بررسی قرار دهد. به عقیده کارشناسان این تصمیم می تواند قیمت جهانی نفت را افزایش دهد.
تصمیم رهبران آلمان و فرانسه برای حل بحران بدهی و کسری بودجه منطقه یورو نیز تاثیر زیادی بر افزایش قیمت جهانی نفت داشته است. بر اساس این گزارش قیمت نفت در آستانه دیدار صدر اعظم آلمان با رییس صندوق بین المللی پول بیش از یک درصد افزایش داشته است .
رافائل رامیرز وزیر انرژی ونزوئلا تاکید کرد اوپک در مناقشه نفتی بین ایران و آمریکا و اروپا نباید دخالت کند . گاوین وندت کارشناس ارشد انرژی تاکید کرد شرایط ایران تاثیر زیادی بر قیمت جهانی نفت داشته است . اگر مساله ایران حل و فصل شود قیمت نفت بیش از ۵ تا ۶ دلار کاهش خواهد یافت .
بر این اساس قیمت هر بشکه نفت سبک آمریکا در بازار نیویورک برای تحویل در ماه فوریه با ۱.۰۲ دلار افزایش به بیش از ۱۰۲.۳۳ دلار رسید. قیمت نفت روز گذشته با ۰.۳ درصد کاهش به کمتر از ۱۰۱.۳۱ دلار رسید که پایین ترین رقم از ۳۰ دسامبر به شمار می رود .
در بازار لندن نیز هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه فوریه با ۸۱ سنت افزایش به بیش از ۱۱۳.۲۶ دلار رسیده است. قیمت نفت در سال ۲۰۱۱ میلادی بیش از ۸.۲ درصد رشد داشته است . اختلاف قیمت بین نفت برنت و نفت سبک آمریکا به بیش از ۱۰ دلار رسیده است .
قیمت نفت از ابتدای امسال تا کنون ۳.۱ درصد رشد داشته است . روزانه ۱۷ میلیون بشکه نفت از طریق تنگه هرمز ترانزیت می شود و مسدود شدن این تنگه تاثیر منفی زیادی بر بازار جهانی نفت خواهد داشت .
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام