به گزارش پایگاه 598، هادی ابوی در ارزیابی خود از بسته رونق اقتصادی دولت و اثرات آن بر خروج از رکود، گفت: ارائه و اجرای هر گونه بسته اقتصادی بدون همراهی بانکها نتیجه نمیدهد چون قفل بانک مرکزی در تمام دولتها بوده است مگر آنکه یک اراده جدی برای باز کردن آن باشد.
وی افزود: امروز شاهد تاسیس پی در پی بانکها در کشور هستیم اما تاسیس این بانکها وقتی در خدمت تولید و اشتغال ممکلت نیستند چه فایده ای دارد؟
تعطیلی چند واحد تولیدی و نابودی هزاران شغل با تاسیس هر بانک
به اعتقاد دبیر کل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران کشور با ایجاد و تاسیس یک بانک در کشور، 5 واحد تولیدی، کارخانه و صنعت تعطیل شده و چندهزار شغل نابود میشود.
وی گفت: در مشهد یک کارخانه معروف تولید چینی با 3000 کارگر و 15 هزار خانوار با وجود آنکه میلیاردها تومان چینی تولید کرده نمیتواند تولیداتش را به بازار عرضه کند و با ادامه این وضعیت باید منتظر ورشکستگی و تعطیلی بماند.
هرجا برجی بالا میرود پای یک بانک در میان است!
ابوی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت جدی نظام بانکی از تولید داخلی، گفت: در حالی که بانکها مکلفند بر اساس فلسفه وجودی خود به مردم خدمترسانی و به تولید و اشتغال کمک کنند ولی متاسفانه امروز میبینیم هرجا که برجی در کشور ساخته میشود پای یک بانک در میان است و امور اقتصادی دست بانکها افتاده است.
به گفته ابوی، بانکها به جای سرمایهگذاری در تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان مردم جلوی تزریق منابع را گرفته و ترجیح میدهند منابع خود را به سمت ساخت و ساز و مستقلات ببرند تا سود بیشتری به دست آورند اما با این کار خیانت بزرگی به کشور و مردم میکنند.
بانک مرکزی به جای تعاونیهای اعتبار، بانکها را ساماندهی کند
به اعتقاد دبیر کل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران کشور در گذشته صندوقهای قرضالحسنه در کنار جمعآوری سپردههای مردمی، کار مردم را راه میانداختند ولی اکنون بانکها نه تنها کار مردم را راه نمی اندازند بلکه با بهرههای سنگین وام میدهند و بدهیهای معوق مردم را به اجرا میگذارند لذا بانک مرکزی قبل از تعطیلی و ساماندهی تعاونیهای اعتبار باید فکری برای بانکها و ساماندهی و اصلاح ساختار آنها بکند.