إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۳۴۴۲۶۶
زمان انتشار: ۱۴:۲۶     ۱۷ مهر ۱۳۹۴
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به امدادرسانی به حادثه سیل و آبگرفتگی در مازندران گفت: از 25 واحد مسکونی آب تخلیه و به 800 تن نیز امدادرسانی شد.
به گزارش پایگاه 598، حسین درویشی با اعلام اینکه در حادثه طوفان و سیل و آّگرفتگی در استان مازندران 6 شهر ساری، بابلسر، بابل، بهشهر، نکا و قائمشهر آسیب دیدند، افزود: امدادگران جمعیت به 800 تن در این حادثه امدادرسانی کردند.

وی با بیان اینکه از 25 واحد مسکونی عملیات تخلیه آب انجام شده، ادامه داد: 950 کیلوگرم نایلون نیز میان متاثران این حادثه توزیع شده است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر همچنین به رهاسازی 5 خودرو از آب در این حادثه اشاره کرد و گفت: 20 تیم امدادی شامل 90 امدادگر با همراه داشتن 8 دستگاه موتور پمپ و لجن کش در عملیات امدادرسانی به حادثه سیل و آّگرفتگی در مازندران حضور داشتند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام