به گزارش پایگاه 598، دکتر رضا راستمنش، دکترای تغذیه و رژیم درمانی راه فرار از دریافت این
میزان زیاد کالری را ، مصرف شکلاتهایی با درصد کاکائو بالاتر- 70 درصد و
بالاتر- دانست. به گفته وی یک تکه کوچک از این شکلاتها ولع را برطرف
میکند و ضمنا کالری کمتری هم دارد.
راستمنش همچنین توصیه کرد:
«شکلات داغ یا همان هاتچاکلت را با کمی شیر بنوشید و اگر نسبت به مصرف
کافئین حساس هستید به یاد داشته باشید که شکلاتها سرشار از کافئین هستند.
یک تکه شکلات چیزی حدود 23 میلیگرم کافئین دارد و باید در خوردن آن جنبه
احتیاط را در نظر گرفت».
راست منش در ادامه به معرفی انواع شکلاتها
پرداخت و گفت: «شکلات خالص همانطور که از اسمش پیداست درصد بیشتری کاکائو
دارد و به پایین آمدن فشارخونتان کمک میکند».
وی در رابطه با
شکلات شیری تاکید کرد: «خوردن این شکلات چندان توصیه نمیشود چون منبع خوبی
از آنتیاکسیدانها نیست و چربی بالایی دارد».
وی شکلات سفید را هم
به دلیل نداشتن دانه کاکائو و نداشتن خواص آنتیاکسیدانی و ضدسرطانی
انتخاب مناسبی ندانست و در رابطه با شکلات مغزدار هشدار داد: «چون مغز
دانههای متفاوت را داخل خود دارد کالری بالاتری دارد و باید حد تعادل را
در آن رعایت کرد».
راستمنش بهترین انتخاب را شکلات تلخ دانست که
تیرهترین گونه شکلات است و طرفداران خاص خود را دارد. این دکتری تغذیه و
رژیم درمانی خوردن یک تکه از شکلات تلخ را در کاهش احساس گرسنگی و محافظت
پوست در برابر آفتابسوختگی موثر دانست.