به گزارش پایگاه 598، معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ، در خصوص نگرانیهای
اخیر در مورد استفاده از فرآوردههای شتر و ابتلا به کرونا، گفت: اخیرا چند
صد شتر ایرانی نمونه برداری شدهاند، طی این بررسیها مشخص شده که شترهای
ایرانی هیچگونه آلودگی به ویروس کرونا ندارند. اما با این وجود دلیل
نمیشود که هموطنان از شیرهای غیر پاستوریزه استفاده کنند. چرا که باز هم
احتمال ابتلا به کرونا ویروس وجود دارد.
محمود نبوی با اشاره به مهم
ترین عامل ابتلا به کرونا که شتر است، افزود: خوشبختانه کرونا ویروس
بیماری بومی ایران نیست، اما احتمال ابتلا آن از طریق فرآوردههای شتر
بسیار زیاد است.
وی اظهار کرد: 40 دقیقه تماس با فرد مبتلا به این
ویروس می تواند باعث انتقال کرونا به فرد دیگری شود، بنابراین پس از بازگشت
حجاج ایرانی از دست دادن و تماس با آنها خودداری کنید.
معاون مرکز
مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در خصوص توصیههای بهداشتی برای
جلوگیری از ابتلا به کرونا اذعان کرد: در صورت مشاهده تب، اسهال ، سرفه و
تنگی نفس به سرعت به پزشک مراجعه کنید. حجاج ایرانی نیز باید برای رعایت
نکات بهداشتی دستهای خود را با صابون بشویند. هر چند که این افراد در
ایستگاههای مشخصی بطور کامل معاینه میشوند و در صورت مشاهده علایم مشکوک
در اتاق ایزوله بستری میشوند.
نبوی خاطر نشان کرد: از آنجا که تا
14 روز احتمال بروز این بیماری در حجاج وجود دارد باید در دوران کمون این
بیماری با دقت بیشتری سپری شود.