کد خبر: ۳۴۱۷۱۶
زمان انتشار: ۱۰:۰۴     ۰۵ مهر ۱۳۹۴
دکتر مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: انجیر یک میوه‌ای با طبع گرم، که دارای ویتامین‌های C، B و A و املاحی از جمله سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم و فیبر است.
به گزارش پایگاه 598، انجیر سرشار از ویتامین‌ها، کلسیم و آهن طبیعی است که می‌تواند کم‌خونی را درمان کند.

دکتر مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: انجیر یک میوه‌ای با طبع گرم، که دارای ویتامین‌های C، B و A و املاحی از جمله سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم و فیبر است.

وی افزود: انجیر به علت دارا بودن ویتامین A و C برای رفع سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی، سوخت و ساز بسیار مناسب است. حتی افرادی که با مشکل خون رسانی در بدن مواجه هستند. به علت آهن موجود در آن روزی ده عدد توصیه می‌‌شود.

دکتر صفوی بیان کرد: افرادی که از لحاظ جسمی ضعیف هستند خوردن آن بسیار مؤثر است حتی این میوه به علت دارا بودن ویتامین‌های موجود از بسیاری از مشکلات شامل یبوست، زخم معده، رفع تشنگی، عفونت ریه، تب، سرفه، اعصاب، تقویت هوش و سینه‌درد تأثیر بسزایی دارد.

این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: مخلوط انجیر و عسل حتی به صورت شربت برای افرادی که از بیماری زخم معده رنج می‌برند کمک یار است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها