کد خبر: ۳۳۸۵۷۷
زمان انتشار: ۱۰:۴۶     ۲۱ شهريور ۱۳۹۴
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تأکید بر تشدید میزان جرایم رانندگی در کشور گفت: با توجه به تورم ۱۰۰ درصدی در چهار سال اخیر، لازم است در خصوص میزان جرایم رانندگی که از ابتدای سال ۹۰ در حال اجرایی شدن است، بازنگری جدی صورت گیرد. ضمن اینکه میزان جریمه تعیین شده از ابتدا نیز از بازدارندگی کافی برخوردار نبوده است.
به گزارش پایگاه 598، در چهل و هشتمین نشست کمیته هماهنگی اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی کشور با اشاره به اینکه در پنج ماهه امسال بیش از سال گذشته عملیات روکش آسفالت در سطح راه‌های کشور انجام شده است، اظهار داشت: این در حالی است که میزان بدهی دولت به پیمانکاران رو به افزایش است، هرچند خوشبختانه تا امروز امور عمرانی تحت تأثیر این موضوع قرار نگرفته است، اما دور نیست که در نیمه دوم امسال با کاهش فعایت‌های عمرانی در کشور روبه‌رو شویم، مگر اینکه در میزان اعتبارات عمران کشور گشایشی صورت گیرد.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید شناسایی نقاط پرحادثه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌ها گفت: در همین راستا به زودی و با همکاری پلیس راهور، شناسایی نقاط پرحادثه در دستور کار قرار خواهد گرفت تا اقدامات لازم برای اطلاع‌رسانی، آشکارسازی و ایمن‌سازی تمامی نقاطی که ممکن است قبلاً جزو نقاط پرحادثه معرفی نشده بودند، انجام شود.

کشاورزیان با اشاره به افزایش ۳/۳ درصدی آمار تصادفات در تیرماه سال جاری اظهار کرد: اگرچه این امر با توجه به رشد خودرو طبیعی به نظر می‌رسد، اما با توجه به روند کاهشی تصادفات در هشت سال اخیر، انتظار می‌رفت امسال هم بتوانیم این روند کاهشی را حفظ کنیم، بنابراین اگر روند تیرماه در ماه‌های آتی نیز ادامه یابد، دور نیست روند کاهشی سال‌های گذشته تکرار نشود، که از این موضوع می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که اگر در تمام طول مسیرهای جاده‌ای پلیس مستقر کنیم و یا اگر تمامی جاده‌ها را تحت پوشش دوربین‌های کنترل سرعت قرار دهیم، تا زمانی که جرایم قدرت بازدارندگی لازم را نداشته باشند به نتیجه‌ مطلوب دست نخواهیم یافت.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه اغلب تصادفات رانندگی ناشی از خطای انسانی، سبقت و سرعت غیرمجاز، خواب‌آلودگی و مواردی از این دست است، یادآور شد: با این اقدام تا حدودی می‌توان از بروز رفتارهای پرخطر در رانندگان جلوگیری و آنها را کنترل کرد.

وی همچنین با اشاره به امضای تفاهم‌نامه‌ای با مرکز تحقیقات گفت: براساس این تفاهم‌نامه، اقداماتی که لازم است تمامی دستگاه‌ها برای ارتقای ایمنی انجام دهند به آنان ابلاغ خواهد شد.

براساس این گزارش، سردار سرتیپ تقی مهری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی نیز در این نشست، ضمن ارائه آماری درخصوص میزان تصادفات رانندگی در سال جاری، به شناسایی ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در سطح جاده‌ها اشاره کرد و افزود: این نقاط با نصب علایم، آشکارسازی شده و لازم است رانندگان ضمن توجه کامل به جلو، به خط‌کشی‌ها و علایم نیز توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه بیشترین سفرها در طول تابستان به ویژه در نیمه دوم شهریورماه انجام می‌شود، تصریح کرد: این روزها حجم ترددها رو به افزایش است و باید اقداماتی که در گذشته تصویب شده و خروجی‌های مناسب داشته، پیگیری شود تا این هماهنگی بین پلیس و همه دستگاه‌های امدادی و خدمت‌‌رسانی تا پایان طرح تابستانی ادامه داشته باشد و بتوانیم سفری ایمن را برای هموطنان به ویژه در سفرهای زیارتی و سیاحتی رقم بزنیم.

سردار مهری یادآور شد: همچنین با توجه به بازگشایی مدارس، از تک تک اعضای کمیته هماهنگی طرح‌های ویژه ترافیکی درخواست می‌شود با تلاش مضاعف و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بین دستگاه‌های مربوطه بتوان در این ایام نظم و انضباط بیشتری ایجاد کرد.

منبع:ميزان
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها